18+

Cele mai bune jocuri aparate cu funcții speciale și bonusuri

Ultima perioadă am dedicat-o exclusiv jocurilor care oferă ceva în plus față de sloturile clasice pe care le întâlnim în majoritatea sălilor de joc. Deși nu ne-am plictisit complet nici de jocuri aparate cu fructe și șeptari, tocmai pentru că au un farmec aparate, știm că noutățile cu care vin programatorii sunt foarte promițătoare. Imaginația nu are limite, iar cei care fac jocuri știu cum să combine lucruri neașteptate. Sunt acele aparate care ne atrag prin tematica surprinzătoare și prin autenticitatea cu care sunt recreate povești din filme, istorie sau muzică. Mai mult decât atât, sunt sloturi care îți oferă mult mai multe șanse de a câștiga și de a nu te plictisi deloc pe parcurs! Despre ce posibilități vorbim mai exact?

Câștigă mai mult din bonusuri

La jocuri aparate cu funcții speciale..ei bine, numele ne spune cam la ce să ne așteptăm. Fiecare din jocurile din lista pe care urmează să ți-o împărtășim are cel puțin câte o funcție adițională, în unele cazuri peste 3 chiar, iar asta înseamnă șanse în plus de a-ți multiplica suma de bani. Funcțiile acționează independent de miza de joc sau de banii depuși, iar asta nu poate decât să fie un motiv în plus să ne orientăm către astfel de sloturi. Oricine poate să joace și oricine poate să se distreze, deci hai să vedem ce ni se potrivește cel mai bine din următoarele jocuri aparate. Le poți încerca pe toate gratuit, exclusiv pe Joc Aparat!

TOP JOCURI APARATE CU FUNCȚII SPECIALE

Dracula

Iată un joc aparat înfiorător de palpitant. Grafica este suficientă pentru a te convinge că Dracula este unul din cele mai captivante și mai populare jocuri aparate online. Personajele sunt foarte realist construite, iar contele își face simțită prezența de fiecare dată când obții un câștig la o rundă a jocului. În ceea ce privește funcțiile speciale, te poți aștepta la simboluri wild care apar de nicăieri și acoperă toate rolele. Să nu mai vorbim de zecile de rotiri gratuite și multiplicatori care se activează și reactivează destul de des.

Jimi Hendrix & Guns N Roses

Cei care îndrăgesc muzica rock vor fi perfect satisfăcuți de aceste două jocuri aparate, fiecare cu fundaluri sonore inspirate din hit-urile cunoscute de fanii de pretutindeni. Funcțiile speciale sunt declanșate de simboluri armonizate cu tematica. O chitară roșie sau o pană de chitară inscripționată cu numele trupei s-ar putea să activeze fie rotiri gratuite fie funcții bonus cu premii cash. Există o singură modalitate prin care poți afla.

Drive Multiplier Mayhem

Adrenalină la maxim și curse cu mașini de lux, cam așa putem să rezumăm Drive Multiplier Mayhem. La jocuri aparate cu bonusuri, un rol important le revine multiplicatorilor de pe rolele de joc. În cazul nostru, fiecare simbol wild este însoțit de un multiplicator egal cu numărul rolei pe care apare simbolul respectiv. Altfel spus, dacă obții un simbol wild pe rola 5, atunci câștigurile vor fi multiplicate de 5x în acea rundă! Contează de asemenea și miza cu care joci, prin urmare nu ezita să plusezi din când în când valoarea monedei pe care o pariezi la fiecare rundă.

Gonzo’s Quest

În lista noastră cu jocuri aparate speciale nu putea să nu intre acest slot produs de NetEnt. Primul lucru pe care îl vor observa jucătorii este faptul că rolele nu se învârt pentru a face loc altor simboluri. Acestea sunt formate din blocuri de piatră cu simboluri care se sparg pentru a face loc altor simboluri noi, exact ca la Tetris. Bonusul depinde și de această dată de Wilds, însă rundele gratuite pe care le aduc simbolurile norocoase sunt acompaniate de multiplicatori incredibili. Cu fiecare rotire gratuită, multiplicatorii sar de la 5x la 15x, iar tu poți câștiga sume mari de bani doar din rotiri gratis!

Koi Princess

Pentru că nu sunt niciodată prea multe funcții bonus la jocuri aparate, Koi Princess vine cu un număr remarcabil de 8 funcții adiționale. În ce constau acestea? Într-o mulțime de rotiri gratuite și premii cash alese la întâmplare de o roată a norocului. Ție nu îți rămâne decât să te bucuri de interfața colorată, inspirată din cultura japoneză. Am pomenit că este și o frumoasă gheișă care te încurajează în timpul jocului? Te lăsăm pe tine să descoperi restul.

Batman și Jack Hammer

Avem o slăbiciune pentru jocurile cu super-eroi, în special pentru cele care se aseamănă cu benzile desenate. Tocmai de aceea am fost entuziasmați de apariția acestor tipuri de jocuri aparate online. Jack Hammer și Batman sunt doar două din sloturile pe care le preferăm în detrimentul clasicelor jocuri aparate 77777. Dacă primul ne întâmpină cu simboluri norocoase care rămân blocate pe role în așteptarea combinațiilor profitabile, celălalt este presărat cu mini-jocuri în care te lupți cu cei mai periculoși răufăcători.

Theme Park Tickets of Fortune

Nimic nu se compară cu jocurile din parcurile de distracție, la care ai oportunitatea să câștigi premii reale. De data asta toate atracțiile, inclusiv roata norocului, jocurile de forță și caruselurile, sunt sub formă de funcții bonus care îți aduc premii cash reale. Fiecare mini-joc îți oferă în primă fază bilete, iar acestea îți deschid calea către una din cele 6 funcții din jocul de bază. Îți vom lăsa ție plăcerea de a le descoperi pe fiecare în parte, însă îți spunem un singur lucru: să te aștepți la runde gratis!

Twin Spin

Pentru cei care nu vor să renunțe complet la sloturile standard cu fructe și șeptari, dar își doresc să profite de pe urma bonusurilor, Twin Spin este combinația perfectă între un joc clasic și unul cu funcții speciale. Simbolurile sunt cele pe care le recunosc deja toți jucătorii, dar felul în care se combină pe liniile de plată este unul cu totul aparte. La fiecare nouă rotire, un simbol de pe role va fi ales la întâmplare și va fi dublat de unul de pe rola alăturată. Cele două role consecutive vor rămâne blocate, în speranța că vor apărea simboluri identice pe rolele rămase. Cum fiecare rundă a jocului are această funcție atribuită, putem deduce faptul că jucătorul poate câștiga mult mai des.

Illuminous: Simboluri cu valori ridicate

Ne fascinează jocurile care nu îți lasă timp să te plictisești. Totul se întâmplă la viteză mare, astfel că fiecare rundă te duce mai aproape de marele câștig. Cam așa se întâmplă și în jocul online Illuminous, conceput de cei de la Quickspin. Rolele se învârt rapid, iar ție nu îți rămâne decât să fii atent la simbolurile care contează și care îți aduc sume consistente de bani. Grafica se deosebește de ceea ce vedem în mod obișnuit la aparate casino clasice, iar asta nu poate decât să ne bucure. Totul este foarte realist lucrat, cu accent pe culori puternice și simboluri prețioase în 3D. Ești pregătit să câștigi? Funcțiile bonus din Illuminous sunt făcute special pentru cei care își doresc succes garantat la aparate.

Câștigă la jocuri aparate 777 cu Twin Spin

Din când în când ni se mai face dor de jocuri ca la aparate clasice, cu simbolurile pe care le știu toți cei care au avut vreodată curiozitatea să încerce un slot. Sunt acele jocuri cu o aspect simplu, însă plin de farmec, cu bine-cunoscutele fructe, șeptari și inscripții de cărți de joc pe liniile de plată. Twin Spin este un joc aparat creat de cei de la NetEnt, care reușește să surprindă jucătorul prin design și funcții adiționale. Programatorii păstrează, cu alte cuvinte, cele mai importante elemente de la jocurile clasice și adaugă bonusuri care să mențină interesul jucătorilor. Noi spunem că le-a ieșit de minune, iar Twin Spin online se dovedește a fi o alegere excelentă pentru cei care vor să câștige fără efort.

Guns N Roses -ai runde bonus și premii cash

Ce se întâmplă atunci combini două elemente din domenii diferite, foarte populare în mod individual? Guns N Roses a fost și continuă să fie una din cele mai cunoscute și îndrăgite trupe rock, cu peste 100 de milioane de albume vândute la nivel mondial. În domeniul jocurilor de noroc, sloturile au fost și s-au menținut în topurile căutărilor online și offline. Programatorii ingenioși de la Net Entertainment software s-au gândit să adauge seriei lor de jocuri aparate gratis un slot care să reunească membrii celebrei trupe Guns N Roses. Rezultatul este unul care s-a bucurat de aclamări din partea jucătorilor, iar noi suntem de părere că merită încercat cel puțin o dată. Restul sesiunilor de joc vor veni de la sine.

Prinde bonusuri cu rotiri gratuite la Thunderstruck 2

De când a fost lansat în anul 2010, Thunderstruck a devenit unul din cele mai jucate jocuri ca la aparate online. Cu o interfață simplă, clasică și ușor de intuit, slotul inițial era o alternativă destul de reușită și captivantă pentru cei pasionați de aparate cu 77777. Varianta îmbunătățită a fost concepută de cei de la Microgaming, care au modificat grafica inițială și au adăugat nu mai puțin de 243 de linii de plată. Povestea din spatele jocului Thunderstruck 2 rămâne în continuare cea legată de zeii nordici, însă alte personaje cunoscute i se alătură lui Thor de această dată: Loki, Odin și Valkyrie.

Theme Park îți oferă sume mari de bani

Schimbăm registrul cu super-eroi și răufăcători vicleni și ne îndreptăm atenția către un joc aparat extrem de apreciat în prezent. Theme Park: Tickets of Fortune slot a intrat în topurile din 2017, iar jucătorii de pretutindeni par să fie impresionați de îmbunătățirile și ideile cu care au venit cei de la NetEnt. Slotul în sine ne surprinde prin grafica colorată și corelarea premiilor pe care le câștigi în parcurile de distracție la diverse jocuri cu premii reale obținute de jucător. Cu alte cuvinte, ai ocazia să experimentezi distracția autentică de bâlci și să câștigi în același timp sume consistente de bani.

Batman îți aduce bonusuri în cash

Continuăm seria jocurilor care au ca tematică benzile desenate cu super-eroi și aruncăm un ochi peste noul joc al celor de la NextGen Gaming. De data asta, grafica se bazează foarte mult pe clasicele comic books cu Batman și Joker, iar programatorii au știut cum să integreze personajele într-un joc aparat extrem de realist. Dincolo de jocul de bază, Batman online aduce elemente noi pe care nu le vedem prea des în jocuri ca la aparate, iar asta nu poate decât să ne bucure. Jucătorii vor avea un motiv în plus să încerce acest slot, știind că premii se ascund la tot pasul.

Koi Princess are un număr record de funcții bonus

Dacă tot vorbim de aparate de ultimă generație, cu funcții speciale, care ne ușurează munca tot mai mult, atunci exemplu celor de la Net Entertainment întrece orice așteptări. Koi Princess face parte din categoria de jocuri aparate gratis cu un număr impresionant de bonusuri, o grafică ingenioasă și extrem de interactivă. Cu atâtea suprize care te așteaptă la tot pasul, drumul către profitul pe care ți-l dorești o să fie foarte palpitant. Tot ce îți trebuie sunt informațiile de bază despre structura jocului, ca să știi exact la ce să te aștepți, plus câteva trucuri și strategii de la cei care au jucat Koi Princess înaintea ta.

Gonzo’s Quest va exploda multe rotiri gratis

Schimbăm puțin peisajul și ne îndreptăm atenția către un nou joc aparat, care și-a câștigat popularitatea rapid în rândul jucătorilor. NetEnt sunt programatorii care au reușit încă o dată să își surprindă publicul cu un slot complet diferit, dacă ne gândim la interfețele clasice de jocuri de noroc aparate. Gonzo’s Quest urmărește aventurile exploratorului Gonzalo Pizzaro, în căutarea sa după orașul pierdut Eldorado. Piramide maiașe și toate bogățiile care se ascund printre ruinele orașului de aur ar trebui să fie motive suficient de bune care să îți stimuleze curiozitatea. În ceea ce privește câștigurile pe care la poți face la acest aparat online, exact asta urmează să îți spunem în continuare.

Descoperă premiile uriașe din Blue Heart

Magazine luxoase cu bijuterii și pietre prețioase, așa sună pe scurt descrierea unuia dintre cele mai populare jocuri din gama EGT slot. Blue Heart întrunește elementele unui joc aparat clasic,însă combinate cu succes cu funcțiile speciale alte sloturilor de ultimă generație. Cu alte cuvinte, ai ocazia să te bucuri de atributele a  două tipuri diferite de aparate și să câștigi rapid sume de bani consistente. Ce îți lipsește? Doar informația pe care ți-am pregătit-o noi în acest articol, ca să știi exact cum să mizezi și cum să profiți la maximum de bonsuri la jocuri aparate online.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016