18+

Aparate cu 77777 retro de la Microgaming

Pionieri în adevăratul sens al cuvântului, Microgaming este printre primele companii dezvoltatoare de software și cea care susține că a lansat prima platformă de online casino în 1994. De atunci continuă să fie furnizori de top pentru cazinouri recunoscute în industria jocurilor de noroc, cu un stil aparate atunci când vine vorba de jocuri ca la aparate. Deși este dificil să ne rezumăm la un singur exemplu, Retro Reels rămâne jocul la care se gândesc toți jucătorii atunci când spun Microgaming și 77777 ca la aparate. Programatorii au încercat să păstreze întocmai caracteristicile care ne-au fascinat tot timpul la sloturi, adică combinația dintre simplitate și elementul surpriză. Nu putem spune cu exactitate ce ne așteaptă după fiecare rundă, însă știm sigur că finalul ne va surâde.

Joacă Starburst gratuit – jocul de top al celor de la NetEnt

Net Entertainment activează în industrie de un deceniu deja și nu pare că au de gând să renunțe prea curând la poziția pe care și-au asumat-o în topul celor mai buni producători de jocuri aparate. Sunt multe exemple de sloturi la care ne putem gândi, însă Starburst rămâne încă de la lansarea sa, în 2011, unul din punctele de referință pentru pasionații de jocuri inedite. Cazinourile se folosesc de popularitatea jocului pentru a atrage tot mai mulți jucători către promoțiile lor, prin urmare fii pregătit să te bucuri de mult mai mult decât ceea ce intră în descrierea jocului. Crezi că știi toate trucurile care să te conducă către un payout impresionant la Starburst online? Nouă ne-au mai rămas câțiva ași în mânecă și o să îți spunem și ție cum să îi folosești în favoarea ta.

Spinata Grande îți va aduce câștigul la aparate

De data asta ne pregătim de o petrecere mexicană în toată regula, cu un slot gândit de unii din cei mai cunoscuți distribuitori de jocuri la aparate online. Net Entertainement se bucură de un real succes în rândul cazinourilor online populare, aceștia apelând cu încredere la serviciile oferite de programatori. Jocurile dau dovadă de foarte multă ingeniozitate la capitolul grafică, tematicile fiind extrem de variate și surprinzătoare. Din această categorie face parte și Spinata Grande, un exemplu care ilustrează perfect modul în care lucrează cei de la NetEnt – cu multă culoare și multe detalii tehnice interesante. Să nu mai pomenim de bonusuri și oportunități pe care le au jucătorii la profituri uriașe. Gata de fiesta?

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016