18+

Millionaire Genie îți oferă premii la aparate cu jackpot

Random Logic sunt printre producătorii noștri preferați de jocuri aparate, în mare parte pentru că ei își gândesc sloturile în funcție de povești bine alese și încearcă să introducă funcții speciale care să se potrivească. Millionaire Genie este cu siguranță un succes în ceea ce privește gama de jocuri jackpot, din moment ce premiul cash suprem nu este singurul mod prin care poți să obții profituri considerabile. Grafica este de departe un motiv pentru care merită să arunci o privire acestui slot, mai ales că fiecare simbol ascunde câte un premiu pe care îl poți folosi ca să îți multiplici câștigurile.

Leprechaun goes to Hell un nou joc cu jackpot

Lucrurile sunt pe cale să se încingă la sloturi, pentru că norocosul spiriduș irlandez din Lucky Leprechaun ajunge în iad. Leprechaun goes to Hell este noul slot al celor de la Play n Go Software și te întâmpină cu o poveste cel puțin interesantă și o grafică unică. Cine zice că folclorul tradițional irlandezi nu poate fi reinterpretat într-o manieră nouă și incitantă? Personaje noi și premii neașteptate sunt pe cale să facă din acest joc aparat următoarea ta modalitate de a face bani într-un mod distractiv.

Slotul Jackpot Giant are exact premiile pe care le căutai

Ne aflăm pe o insulă plină de comori ascunse în cele mai neobișnuite locuri. Nu e vreun film de aventură, ci povestea de început a slotului Jackpot Giant. Cei de la Playtech s-au gândit la toate, de la interfața captivantă a jocului până la simboluri și funcțiile bonus pe care le aduc. Crezi că ai șanse să pui mâna pe jackpotul cel mare? Descoperă care sunt cele mai mari câștiguri pe care le poți obține la jocuri de noroc aparate.

Age of the God – câștigă cu fiecare simbol

Age of the Gods este slotul pe care nu o să vrei să îl părăsești până nu profiți de tot ce are de oferit. Vorbim de 4 tipuri de jackpot și o mulțime de alte bonusuri care se activează când te aștepți mai puțin. Cei care îndrăgesc jocurile cu tematică mitologică și figurile renumite din Grecia antică au găsit slotul ideal în care să își multiplice suma din cont.

Ia parte la aventură în slotul online Rango

Pentru că ne plac jocurile care se inspiră din filme populare și care reușesc cu succes să integreze povestea într-o grafică interactivă, Rango a intrat imediat pe lista noastră. Personajele te așteaptă să descoperi funcțiile bonus și modalitățile prin care poți ajunge la marele jackpot, iar noi te invităm să te pregătești de joc cu acest articol.

Norocul e de partea ta în Irish Riches

În folclorul irlandez se spune că sunt o mulțime de talismane care îți aduc noroc, precum și ființe mitice care ascund lăzi întregi cu aur. Deși nu știm procentul de adevăr din spatele acestor legende, norocul pare să îi urmărească pe cei care găsesc un spiriduș în slotul Irish Riches. El e cel care vă conduce la oala sa cu aur din spatele curcubeului, adică la marele jackpot!

E timpul pentru jackpoturi mari la Pink Panther slot

Nu e moment mai bun să dai lovitura la sloturi decât acum, cu jocuri de aparate la care ai posibilități multiple de a ajunge la jackpot. Pink Panther face parte din categoria jocuri de noroc aparate cu bonusuri numeroase, care se declanșează când nici nu te aștepți. Rotiri gratuite și premii cash, la asta ar trebuie în schimb să se aștepte jucătorul după numai câteva runde.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016