18+

18+ – Interzis minorilor

Protecția minorilor

Joc Aparat acordă o importanță sporită jocului responsabil și protecției minorilor. Legislația internațională interzice accesul persoanelor sub 18 ani pe site-urile de jocuri de noroc, așa că ne conformăm și luăm măsuri pentru a le interzice accesul pe site-urile noastre și ale cazinourilor partenere.

Din portofoliul nostru de cazinouri fac parte doar cazinouri care iau măsuri pentru protejarea minorilor. Atât noi, cât și cazinourile NU vizăm minorii în activitatea noastră, indiferent dacă este vorba de site-urile noastre, campanii, reclame etc.

Pentru a se asigura suplimentar că accesul persoanelor sub 18 ani este restricționat, cazinourile cer copii după documente legale și pot lua măsuri suplimentare pentru a se asigura că niciun minor nu își poate deschide un cont.

Nu te înregistra pe site-ul nostru sau ale cazinourilor partenere cu informații false referitoare la vârstă!

Demersul de protecție a minorilor este unul complex, iar părinții și tutorii au și ei un rol extrem de important.

Ne bazăm pe ajutorul acestora pentru a fi cu adevărat eficienți în blocarea accesului minorilor pe site-urile de jocuri de noroc cu miză reală.

Joc Aparat deține licența ONJN: Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016.

Iată câteva sfaturi extrem de importante:

1.Limitați timpul în care copiii au acces la internet și utilizați programe de control parental;

2.Dacă dvs aveți un cont de casino, țineți ascunse datele de logare. Folosiți nume de utilizatori și parole cât mai complexe și diferite de la un cont la altul.

3.Nu lăsați niciodată deschise sesiunile de joc atunci când părăsiți calculatorul.

Jocul responsabil

Joc Aparat este un site care va promova întotdeauna jocul responsabil. Ne plac la rândul nostru jocurile la aparate și înțelegem pasiunea pentru ele, dar e important să ne ținem sub supraveghere activitatea și să nu pierdem controlul. Este normal să vrem să câștigăm, dar riscant să vrem să ne luăm revanșa de fiecare dată și depășim bugetul de joc. Jocul impulsiv este cel mai periculos. Ia o pauză atunci când simți că joci agresiv sau că jocul îți acaparează foarte mult timp.  Nu lăsa jocurile de noroc să îți afecteze viața și interacțiunile sociale.

Dacă ți se pare că începi să pierzi controlul, poți apela la un test de auto-evaluare  pentru a vedea un rezultat mai exact. Astfel de teste se găsesc pe site-urile cazinourilor și îți permit să îți urmărești obiceiurile de joc și să recunoști eventualele probleme încă de la început.

În cazul în care crezi că problema este mai complexă și că dependența de jocurile de noroc atinge un nivel ridicat, nu ezita să apelezi la o organizație de sprijin. Multe persoane se confruntă cu dependența de jocuri de noroc, iar acest lucru nu este o rușine.

O astfel de organizație de sprijin te poate ajuta prin consiliere gratuită și asistență pentru o serie largă de aspecte. Serviciile sunt confidențiale, așa că poți apela fără nicio grijă. În cazul în care preferi o abordare la distanță, poți apela și la o organizație internațională care oferă asistență online.

Iată câteva organizații la care poți apela:

Între timp, dacă vrei să iei măsuri pentru a-ți bloca sau limita accesul la conturile de pe cazinourile online, poți opta pentru diferite metode.

Un prim pas pe care îl poți face este să îți setezi limite pentru depuneri. Cazinourile serioase, care țin la clienții lor, oferă opțiunea de a stabili o limită pentru bugetul depus pentru joc.

O altă metodă de limitare a accesului la joc este să optezi pentru auto-excluderea de pe site-urile cazinourilor. Partea atractivă este că poți opta pentru excluderea pentru perioade variabile, de la câteva zile și chiar și până la un an.

Alege să joci responsabil și să fii mereu în control!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016