18+

100 Burning Hot

100 Burning Hot gratis face parte din gama de jocuri aparate cu fructe, cea mai populară categorie de jocuri. Avem aici un joc clasic, cu grafică superbă și 100 linii de câștig. Vei afla tot ce trebuie să știi despre 100 Burning Hot online, de la RTP la plățile simbolurilor și funcțiile speciale, așa că rămâi cu noi până la final!

Nu uita că acesta este doar unul dintre numeroasele jocuri ca la aparate de pe lista noastră. Pe lângă acest review 100 Burning Hot, mai avem încă multe jocuri interesante pentru tine. Tot ce ai de făcut este să arunci o privire asupra categoriilor de jocuri 77777 ca la aparate.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,89% 5×4 100 Scatter Gamble

Despre 100 Burning Hot gratis

Probabil ai auzit deja de 100 Burning Hot gratis, sau versiunea cu 40 sau 20 linii de plată. Ei bine, acest joc aparate duce totul la un alt nivel. Ai 100 linii de câștig pe o structură 5X4 și volatilitate medie. Deci, poți avea câștiguri aproape constante, iar sumele vor fi medii. Procentul RTP 100 Burning Hot slot este și acesta unul foarte bun, de 95,89%.

Creația celor de la Amusnet 100 Burning Hot se încadrează la jocuri clasice. Vei vedea că grafica este una plăcută, culori vibrante și o experiență de joc de neînlocuit. Nu ne putem aștepta la altceva din partea producătorului Amusnet, cunoscut anterior ca EGT. În continuare, hai să vedem și cum poți juca această păcănea pe gratis!

Cum joci 100 Burning Hot demo

Dacă vrei să joci 100 Burning Hot gratis, ai ajuns la locul potrivit! Trebuie să urmezi doar câțiva pași simpli. Îți reamintim de acum că nu ai nevoie de cont, download și nici nu trebuie să plătești ceva. Distracția este aici fără niciun fel de bătaie de cap!

– În caseta de mai sus, apasă pe butonul de ”Start”. Așa vei da drumul jocului 100 Burning Hot free care poate fi jucat direct la noi pe site;

– Setează-ți miza alegând între 100 și 500 credite. Pentru început, din partea Amusnet ai 5000 credite cu care îți poți face de cap;

– Acum nu-ți mai rămâne decât să apeși pe butonul de rotire din dreapta. Alternativ, dacă vrei să joci 100 Burning Hot gratis cât mai relaxat, poți apăsa pe butonul Autoplay și lași aparatul să facă toată treaba pentru tine.

După cum vezi, acest joc ca la aparate este super simplu! Odată ce te obișnuiești cu el, ai putea să-l joci chiar și pe bani reali. De ce să nu profiți de un bonus cazino jocuri ca la aparate?

Plăți și speciale 100 Burning Hot gratis

Ultimele lucruri despre care mai vorbim sunt plățile și funcțiile speciale la 100 Burning Hot gratis. Plățile simbolurilor sunt foarte bune, fructele plătind de la 100 la 500 credite. Fii atent la șeptari! În acest joc de aparate, 5 șeptari plătesc 3000 credite. Desigur, cu cât miza este mai mare, cu atât și câștigurile vor fi mai mari.

Ai două simboluri scatter. Steaua apare oriunde pe rolele 1, 3 și 5 și plătește 2000 credite pentru 3 simboluri. Al doilea simbol scatter, mai bine plătitor este semnul dolarului. Poți primi de la 500 până la 10000 credite pentru 3-5 simboluri pe aceeași linie de plată. 

Când vine vorba de funcții speciale la 100 Burning Hot free, stai cu ochii pe Jackpot Cards! Este un tip de Mystery Jackpot cu 4 niveluri care care poate fi declanșat la orice rotire. Cine știe, printr-o sclipire a norocului poți lua chiar premiul cel mare! 

Încă un lucru despre 100 Burning Hot gratis: la fiecare câștig ai ocazia de a dubla suma prin funcția Gamble. Apasă butonul ”X2” odată ce ai câștigat și ghicește culoarea cărții întoarse cu spatele! Dar ai grijă că alegerea cărții greșite te poate face să pierzi întregul câștig.

Concluzii

Prin acest review 100 Burning Hot gratis am vrut să punctăm ceea ce era mai important. Mai exact, vorbim de un joc aparate cu fructe cu adevărat distractiv și dinamic. Ai destule funcții speciale care fac jocul unul distractiv, dar și un RTP mare care să te convingă.

Tipul acesta de jocuri aparate merită încercat cu siguranță. Și nu o spunem doar noi, ci și jucătorii la cazino online din toată lumea. Dacă vrei o alternativă la fel de interesantă pentru 100 Burning Hot gratis, îți recomandăm să încerci și Sizzling Hot Deluxe gratis!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016