Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

100 Pandas

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

Bonus de Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite
100 Pandas
100 Pandas gratis

Apasă START pentru a începe
100 Pandas

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Îți plac animalele, în special urșii panda? Îți place să te joci jocuri cu sloturi gratis? 100 Pandas este un slot video produs de IGT și alcătuit din 5 role, 4 rânduri și 100 de linii de plată. O caracteristică importantă a slotului online este Stacked Wilds, care încarcă fiecare rolă din jocul casino cu un grup de cel puțin 4 simboluri Wild consecutive. Simbolul Wild substituie toate simbolurile cu excepția Scatter.

În slotul 100 Pandas, 3 Simboluri Bonus în orice poziție pe rolele 2, 3 și 4 declanșează Bonusul cu Rotiri Gratuite și dublează pariul total. Se acordă 10 Free Spins, iar rolele folosite în cadrul Bonusului cu Rotiri Gratuite au o caracteristică Stacked Wilds și mai bogată, mărind astfel câștigurile! Redeclanșarea Bonusului oferă jucătorului încă 10 Rotiri Gratuite.

Toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu rola cea mai din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată și se plătesc numai câștigurile de linie cele mai mari.

Vrei mai multe câștiguri? Joc Sloturi îți recomandă cele mai populare jocuri cu sloturi gratis: Book of Ra Deluxe, Book of Ra Classic și Sizzling Hot Extreme!

Ia-ți Rotirile Gratuite