18+

100 Super Hot

În 100 Super Hot gratis, cu cât mai multe linii de câștig, cu atât mai bine! Jocurile ca la aparate cu fructe sunt mereu printre favoritele jucătorilor cu un motiv întemeiat. Cei de la Amusnet, cunoscut și ca EGT, ne aduc iarăși un joc aparate tip clasic care are tot ce-i trebuie pentru a ajunge printre preferatele tale. De la un număr mare de linii de câștig la un RTP avantajos, 100 Super Hot slot este jocul perfect! 

Dacă jocurile cu sute de linii de câștig precum 100 Super Hot free sunt pe gustul tău, mai avem opțiuni! Una din ele este 100 Burning Hot gratis, tot de la Amusnet. Joacă acum gratis, fără cont și fără download!

Despre 100 Super Hot gratis

În maniera clasică Amusnet, 100 Super Hot gratis este un joc aparate simplu. Acesta aduce mai mult cu jocurile de la cazinourile fizice. Are 5 role, 4 rânduri și 100 linii de câștig și o volatilitate ridicată. Deci, chiar dacă câștigurile vor fi mai rare, acestea vor fi cu siguranță însemnate. În ceea ce privește RTP 100 Super Hot free nu avem reclamații, fiind de 95,76%.

Te poți baza oricând pe acest producător când vine vorba de super jocuri aparate clasice. Pe site-ul nostru vei găsi numeroase sloturi atât de la Amusnet cât și de la alți producători faimoși. Spre exemplu, dacă îți plac jocuri aparate Egipt, încearcă Scrolls of Ra gratis de la iSoftBet!

Cum joci gratis 100 Super Hot slot?

Deja știi cât de ușor este să joci 100 Super Hot gratis la noi. Cum am spus și înainte, nu ai nevoie de cont sau download, ci doar de o conexiune de internet. Mai mult de atât, toate jocurile sunt optimizate și pentru mobil! Deci poți juca Amusnet 100 Super Hot online și alte jocuri aparate oricând, de oriunde. Iată care sunt pașii de început pe Joc Aparat!

– Apasă pe butonul ”Start” din caseta cu jocul și așteaptă câteva secudne;

– Setează o miză potrivită gusturilor tale din opțiunile oferite de joc. Poți paria pe 100 până la 500 credite;

– Apasă butonul spin! Dacă vrei să joci 100 Super Hot demo cât mai relaxat, folosește opțiunea Autospin și lasă aparatul să facă toată treaba.  

Plăți și speciale 100 Super Hot gratis

Nu putem să uităm de plățile de la 100 Super Hot gratis. Iată ce plăți oferă acest joc ca la aparate cu fructe:

– Lămâi, cireșe și portocale – plătesc până la 100 credite;

– Pepeni și prune – plătesc  până la 200 credite;

– Struguri – plătesc  până la 400 credite;

– Șeptarul – este simbol Wild și poate să plătească până la 1000 credite;

– Steaua – este simbol Scatter la 100 Super Hot demo și 5 astfel de simboluri te răsplătesc cu 50000 credite.

În ceea ce privește funcțiile speciale la 100 Super Hot free, ai la dispoziție Gamble și Jackpot Cards. Acestea de pot găsi cam în orice joc de aparate ca la cazino de la Amusnet. Probabil îți sunt foarte familiare deja, așa că o să încheiem acest review 100 Super Hot și te lăsăm să descoperi de unul singur cum stă treaba.

Concluzii

100 Super Hot gratis este cât se poate de plăcut pentru orice jucător. Cu atâtea linii de câștig și funcțiile speciale indispensabile, jocul oferă mai mult decât minimul necesar. Jucătorii de aparate au fost mereu atrași de aceste sloturi aparate clasice cu fructe fix datorită simplității lor. Pentru începătorii la jocuri aparate, acestea sunt perfecte pentru că astfel îți poți exersa tehnica și strategiile de joc. 

Nu uita că după ce joci 100 Super Hot gratis, o poți face și pe bani reali! Și cum mai bine decât cu ajutorul unor oferte speciale jocuri ca la aparate? Te așteaptă bani bonus, rotiri gratuite și cele mai tari avantaje la cazinourile tale preferate. Mult noroc!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016