18+

20 Burning Hot

20 Burning Hot gratis este unul din cele mai populare sloturi clasice. Producătorul jocului a făcut câteva schimbări la rețeta originală a slotului, aducându-ne un joc aparat îmbunătățit. Dacă ești în căutarea unui joc pe cât de distractiv, pe atât de ”tradițional”, ai ajuns în locul potrivit!

Vei afla în acest articol tot ce trebuie să știi despre Amusnet 20 Burning Hot online. De la tema jocului la funcțiile speciale și RTP, totul se află aici. Nu uita că poți găsi astfel de review-uri la toate jocurile noastre de top, inclusiv Crazy Cows gratis!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,55%% 6×4 20 Wild, Scatter Gamble, Jackpot

Despre 20 Burning Hot gratis

Acest joc ca la aparate 20 Burning Hot gratis urmează formula clasică marca EGT. Aspectul este unul tradițional de jocuri retro, dar care se ridică la standardele jocurilor moderne. Vorbim aici despre un joc aparate cu fructe și trifoi care nu caută să uimească neapărat. În schimb, 20 Burning Hot slot asigură jucătorilor distracția pe care o pot avea atât la un cazino fizic, cât și la unul online.

Jocul are 20 de linii de plată, de unde îi vine și numele. În ceea ce privește RTP 20 Burning Hot free, acesta este de 95.55%, cu o volatilitate medie. Deci, câștigurile sunt bune, dar pot fi mai rare. Nu uităm nici de funcțiile speciale ale jocului, adică jackpot progresiv și gamble, despre care vom vorbi puțin mai târziu.

Cum joci gratis 20 Burning Hot online?

Poți testa 20 Burning Hot gratis chiar pe site-ul nostru, Joc Aparat! Nu ai nevoie de cont sau de download, deci poți începe distracția doar prin câteva clickuri.

– Apasă pe butonul ”Start” din căsuța de mai sus, cea cu captura de ecran la 20 Burning Hot slot;

– Odată ce ai ajuns în joc, alege-ți o miză potrivită stilului tău de joc. Mizele sunt pentru orice tip de jucător. Ai de la 20 credite pentru cei mai cumpătați gambleri până la 400 credite pentru cei pregătiți să riște totul;

– Apasă pe butonul verde din dreapta pentru a învârti rolele. Alternativ, poți selecta opțiunea Autoplay și lăsa aparatul să facă treaba pentru tine.

Amusnet Burning Hot free este pe cât de simplu, pe atât de distractiv. De aceea este posibil să vrei să-l joci și pe bani reali. Ei bine, poți paria la jocuri ca la aparate cu fructe profitând  de o ofertă cu free spins sau bani bonus! În lista noastră de bonus jocuri aparate 77777 ai diverse oferte de bun venit din care poți alege.

Plăți și speciale 20 Burning Hot gratis

Să nu uităm nici de aceste aspecte importante la 20 Burning Hot gratis! După cum ne-au obișnuit cei de la Amusnet, este vorba de simboluri cu fructe și trifoi, cu plăți destul de bune. Iată care sunt acestea: 

– Portocale, lămâi, cirește, prune – până la 100 credite;

– Clopoței – până la 200 credite;

– Pepene, struguri – până la 500 credite;

– Șeptari – până la 3000 credite

– Scatter (steaua mov) – apare pe rolele 1,3 și 5 și oferă 400 credite;

– Scatter (dolar) – până la 2000 credite;

– Wild (trifoi cu 4 foi) – apare pe rolele 2, 3 și 4 și substituie toate simbolurile cu excepția celor Scatter.

Funcția gamble este indispensabilă în jocurile aparate ca 20 Burning Hot demo. După cum știi deja, la un câștig egal sau mai mic de 700 credite poți dubla sau pierde suma prin alegerea culorii cărții aflate cu fața în jos.

Jackpot-ul progresiv este funcția cu care probabil te-ai întâlnit în 100 Burning Hot gratis dacă l-ai jucat până acum. Majoritatea jocurilor EGT au această funcție interesantă. Acest bonus are 4 niveluri și poate fi declanșat la orice rotire. Odată declanșat, va apărea un ecran de unde poți alege 3 cărți din cele 12 prezente. Dacă toate 3 au același simbol, atunci ai câștigat unul dintre jackpot-uri!

Concluzii

Cam atât și cu acest review 20 Burning Hot gratis. Ca de obicei, cei de la Amusnet ne aduc un joc aparate ca la cazino bine gândit. Acesta are toate elementele necesare pentru a te distra cu un slot retro, iar cireașa de pe tort este chiar jocul bonus care îți poate aduce super câștiguri! Nu uita că jocurile demo sunt perfecte și pentru a exersa câteva strategii jocuri de noroc aparate, așa că după ce experimentezi, poți merge liniștit la un cazino online!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016