18+

20 Dazzling Hot

Amusnet ne aduce iarăși un joc ca la aparate extraordinar, adică 20 Dazzling Hot gratis! Ai parte de un joc aparate cu fructe delicioase, perfect pentru vară sau oricând vrei să îți aduci aminte de ea. Acesta este un upgrade de la 5 Dazzling Hot, versiunea precedentă a jocului. Să vedem despre ce este vorba!

Nu uita că avem o mulțime de jocuri ca la aparate pe site asemănătoare cu 20 Dazzling Hot slot! Secțiunea noastră de jocuri 77777 ca la aparate gratis este diversă și în continuă expansiune. Deci, stai cu ochii pe noi și nu rata cele mai noi apariții în materie de jocuri ca la aparate! 

Despre 20 Dazzling Hot gratis

Jocul 20 Dazzling Hot gratis este de tip retro cu fructe, cu 20 linii de câștig și o structură de 5 role și 3 rânduri. Volatilitatea jocului este medie, ceea ce înseamnă că poți avea câștiguri decente, iar acestea vor apărea destul de des. Când vine vorba de RTP 20 Dazzling Hot free, acesta este de 95,95% ceea ce îl face numai bun și pentru runde pe bani reali.

Tema clasică cu fructe a acestui joc te va face să te simți ca într-un cazino fizic. Că tot vorbim despre cazinouri, poți duce lucrurile la un alt nivel. Avem o secțiune întreagă de cazino live jocuri la aparate cu cele mai bune oferte de pe piață, așa că aruncă o privire!

Cum joci gratis 20 Dazzling Hot slot?

Probabil deja știi cum poți juca 20 Dazzling Hot gratis. Ca de obicei, tot ce trebuie să faci este să accesezi căsuța de mai sus și să apeși pe butonul ”Start”. Înainte de a apăsa pe butonul Spin, nu uita să selectezi miza potrivită pentru stilul tău de joc.

Amusnet 20 Dazzling Hot păstrează aceeași interfață simplă și funcțională ca a altor jocuri. Pentru a începe jocul, apasă pe butonul Spin din dreapta și rolele vor începe să se învârtă. Butonul verde de deasupra este cel de Autospin. Odată ce selectezi câte rotiri automate dorești să se desfășoare, nu îți mai rămâne decât să te relaxezi și să lași câștigurile să vină. 

Plăți și speciale 20 Dazzling Hot gratis

Când vine vorba de simboluri la 20 Dazzling Hot gratis, plățile sunt foarte avantajoase. Cireșele plătesc chiar și pentru 2 simboluri pe aceeași linie de câștig. Acestea sunt plățile pe care te poți aștepta  să le vezi în acest joc:

– Cireșe, lămâi, prune, portocale – plătesc până la 200 credite;

– Struguri, pepene – plătesc până la 500 credite;

– Scatter (steaua) – plătește până la 1000 credite;

– Șeptari – plătesc  până la 20000 credite

20 Dazzling Hot demo are și funcții spciale cu care cei de la Amusnet ne-au obișnuit prin alte jocuri populare de la ei. Este vorba, desigur, despre dublaj și Jackpot Progresiv, care poate fi declanșat la orice rotire. 

De asemenea, marele pot pe care îl poți câștiga este 1000X la combinația de 5 șeptari. Sună bine, nu? Și, dacă vrei să rămâi la fructe, dar să diversifici în același timp, poți încerca un joc aparate cu mai multe linii de câștig. Noi îți recomandăm 100 Burning Hot gratis, tot de la EGT!

Concluzii

Acest review 20 Dazzling Hot gratis ne-a arătat încă odată că Amusnet nu dezamăgesc cu sloturile lor. Fie că ești nou în lumea cazinourilor sau un veteran al păcănelelor, acest joc aparate îți va oferi un gameplay superb. Calitatea jocului este una de top, RTP-ul este optim pentru orice tip de jucător și la fel sunt și plățile și funcțiile speciale.

Deci, dacă aceste jocuri ca la aparate sunt genul tău, fii cu ochii pe sloturile lansate de Amusnet! 20 Dazzling Hot online este doar una dintre capodoperele de jocuri aparate pe care EGT le-a dezvoltat. Mult noroc

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016