18+

40 Burning Hot 6 Reels

Cei de la Amusnet ne aduc pe tavă încă un joc aparat superb, 40 Burning Hot 6 Reels gratis! Te așteaptă un slot cât se poate de distractiv, dinamic și interesant. În același timp, păcăneaua își păstrează și aspectul clasic, astfel te poți simți chiar ca într-un cazino. În acest review 40 Burning Hot 6 Reels online despre informații generale, mod de joc și plățile jocului. Rămâi cu noi și află tot ce trebuie să știi pentru o experiență completă!

Chiar dacă jocurile noastre sunt pe gratis, ne-am gândit și la cei care vor să joace pe bani reali. De aceea avem o întreagă pagină cu bonus jocuri aparate. Astfel poți găsi promoția perfectă pentru tine la cazinoul ideal!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,90% 6×4 40 Wild, Scatter Gamble, Jackpot

Despre 40 Burning Hot 6 Reels gratis

Jocul Amusnet 40 Burning Hot 6 Reels gratis este retro și aduce aminte de cazinourile fizice. Acesta are 40 linii de plată fixe și, așa cum spune și numele, 6 role. Aspectul vizual al jocului este unul simplu, cu efecte sonore pe care le vei recunoaște ușor. De aceea, ne dăm seama că EGT face jocuri ca la aparate în care pune foarte mult accent pe crearea unei atmosfere de cazino. Iar când vine vorba de plăți și funcții speciale, 40 Burning Hot 6 Reels slot nu dezamăgește deloc.

În ceea ce privește RTP 40 Burning Hot 6 Reels free, lucrurile stau foarte bine. Jocul are un coeficient de plată de 95,90%. Deci, destul încât să ai parte și de suspans, dar și de câștiguri bune. Nu o să fi dezamăgit nici de funcțiile speciale! Despre acestea vom discuta într-o secțiune separată. 

Cum joci gratis 40 Burning Hot 6 Reels online?

Este foarte ușor să joci 40 Burning Hot 6 Reels gratis chiar aici pe site, urmând pașii următori:

– Apasă pe butonul ”Start” din caseta cu jocul iar acesta se va deschide;

– Alege o miză potrivită stilului tău de joc din cele puse la dispoziție;

– Apasă pe butonul ”Spin” ca să învârți rolele. De acum începe distracția! 

Când e vorba de joc aparate, cei de la Amusnet ne-au pus mereu la dispoziție cele mai simple, dar distractive jocuri. Ia ca exemplu 100 Burning Hot gratis, un alt joc popular al producătorului. După doar câteva minute de joc îți vei da seama de ce este atât de apreciat de jucători!

Plăți și speciale la 40 Burning Hot 6 Reels gratis

Niciun review 40 Burning Hot 6 Reels gratis nu este complet fără a trece prin plăți și funcții speciale. Simbolurile sunt, desigur, fructele, unde strugurii sunt cele mai bine plătitoare fructe. Ei îți pot aduce până la 1000 credite pentru 6 simboluri pe aceeași linie de câștig. 

Un alt simbol ce plătește bine este șeptarul, care îți aduce de la 30 de credite până la 3000. În afară de acesta, mai ai două simboluri Scatter și un simbol Wild. Steaua este primul simbol Scatter la care facem referire. Aceasta poate plăti între 500 și 10000 credite pentru 4 pe aceeași linie.

Fii cu ochii pe semnul dolarului! Acesta plătește 100 credite pentru 3 simboluri pe aceeași linie și 25000 credite pentru 6 simboluri. Deci, indiferent câte simboluri ai pe linie, dacă sunt mai mult de 3 ai dat lovitura!

Simbolul Wild din 40 Burning Hot 6 Reels online este reprezentat de un trifoi cu 4 foi și înlocuiește toate simbolurile pe aceeași rolă. Acesta apare pe rolele 2, 3, 4 și 5 și nu înlocuiește simbolurile Scatter.

După cum ne-am obișnuit cu cei de la Amusnet, 40 Burning Hot 6 Reels demo are atât funcția gamble, cât și jocul bonus Jackpot Cards. Partea cea mai bună este că Jackpot Cards se poate declanșa la orice rotire, deci nu știi niciodată când te așteaptă un mare câștig!

Concluzii

40 Burning Hot 6 Reels gratis este un joc aparate bine conturat. De la aspect până la funcții speciale și linii de plată, acest slot nu lasă nimic la voia întâmplării. Cu siguranță atât jucătorii noi de aparate cât și veteranii cazinourilor se vor bucura de el. 

Că tot vorbeam de cazinouri, nu uita nici de ofertele cazino live la aparate de noroc! Cam greu de crezut, dar dacă te-ai plictisit de jocurile ca la aparate e bine să știi că ai și alte variante. Acolo te așteaptă jocuri de ruletă, blackjack, poker și baccarat la cele mai tari cazinouri din online. Bucură-te de experiența reală, în mediul online!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016