18+

40 Burning Hot

40 Burning Hot gratis este încă un joc aparate superb de la Amusnet. Producătorul a schimbat puțin lucrurile, punând la dispoziția ta 5 role și 4 rânduri. Lucrurile devin mai interesante când afli că ai atât 40 linii de câștig, cât și jackpot progresiv care se poate declanșa la orice rotire. Avem, deci, un joc aparate cu fructe potrivit pentru toți jucătorii de păcănele. 

Dacă vrei să afli mai multe despre 40 Burning Hot demo și să-l joci pe gratis, rămâi cu noi! De asemenea, dacă vrei și mai multe linii de câștig, avem soluția pentru tine. Poți juca la noi 100 Burning Hot gratis, cu 100 linii de câștig. 

Despre 40 Burning Hot gratis

Amusnet 40 Burning Hot gratis este un joc aparate cu tematica fructelor. Ceea ce îl face interesant este aspectul modern al jocului în ciuda temei retro. De asemenea, RTP 40 Burning Hot este de 95,93%, iar volatilitatea este medie spre mare. Ceea ce înseamnă că nu vei avea câștiguri din rotire în rotire, dar când combinațiile câștigătoare se vor arăta, vor fi valoroase.

Vei mai găsi la 40 Burning Hot free atât funcții speciale interesante și indispensabile cât și simboluri speciale. Despre acestea vom discuta în cele ce urmează. Dar, pentru început, hai să aflăm cum se joacă 40 Burning Hot gratis!

Cum joci gratis 40 Burning Hot online

Poți începe să joci 40 Burning Hot gratis direct de pe site-ul nostru. Nu e nevoie decât să apeși pe butonul ”Start” și jocul va începe. Nu uita să-ți setezi miza înainte să apeși pe butonul Spin! Poți alege din valorile oferite, între 40 și 400 credite. Deci, 40 Burning Hot online se potrivește oricărui jucător.

De asemenea, nu uita că poți seta opțiunea Autoplay astfel încât jocul să facă aproape toată treaba pentru tine. De la 10 rotiri automate până la 100 sau chiar mai mult, te poți relaxa și admira câștigurile.

Sună interesant? Ei bine, poți juca 40 Burning Hot slot și pe bani reali! Avem o mulțime de oferte exclusive cu rotiri gratuite și bani bonus din care poți alege. Deci, aruncă o privire asupra a ce oferte speciale jocuri aparate avem.

Plăți și speciale 40 Burning Hot gratis

Știm deja că jocurile Amusnet plătesc bine, iar 40 Burning Hot gratis nu este o excepție. Iată care sunt simbolurile și plățile la care te poți aștepta:

– Prune, portocale, cireșe, lămâi – plătesc până la 100 credite;

– Clopoței – plătesc până la 200 credite;

– Struguri, pepene – plătesc până la 500 credite;

– Steaua Scatter – plătește 100 credite;

– Dolarul Scatter – plătește până la 500 credite;

– Șeptari – plătesc până la 3000 credite;

– Trifoiul Wild – substituie orice simboluri cu excepția celor Scatter. 

Printre funcțiile speciale la 40 Burning Hot demo, ai funcția Gamble și Jackpot Cards. Ți-am spus deja cum stă treaba cu Jackpotul, iar despre Gamble probabil că știi care-i treaba. Când ai o rundă câștigătoare poți dubla suma alegând între roșie sau neagră.

Concluzii

După acest review 40 Burning Hot gratis, putem spune că este conform așteptărilor și chiar puțin mai mult. Cei de la Amusnet nu dezamăgesc niciodată cu gama lor de jocuri aparate clasice. Cea mai bună parte este faptul că poți juca pe gratis și te poți obișnui cu modul de joc. Astfel, mai târziu poți avea chiar câștiguri reale la cazino. Spor!

Totuși, dacă aceste aparate precum 40 Burning Hot gratis nu sunt pentru tine, mai avem o propunere. Ce zici de cazino live? Avem o mulțime de oferte live casino cu aparate de noroc de care poți profita. 

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016