18+

40 Hot & Cash

Fanii aparatelor cu fructe și șeptari îndrăgesc 40 Hot & Cash gratis! Încearcă-l și tu pe Joc Aparat și testează-i plățile excelente și simbolurile speciale. Acest text îți va face o introducere în acest joc ca la aparate Hot & Cash. Va rămâne să descoperi tu mai multe din propria experiență. Vorbind despre experiență, acest joc poate fi încercat și la NetBet, unul dintre cele mai populare cazinouri online. Aici mai primești și un bonus de bun venit, cu bani bonus și 300 rotiri gratuite NetBet.

40 Hot & Cash gratis – detalii despre joc

După cum poți observa chiar de la prima vedere, 40 Hot & Cash gratis este un aparat cu temă clasică. Simbolurile sunt fructele care se găsesc de obicei în acest tip de joc. Alături de acestea, vei da peste șeptari și stele, alte simboluri clasice ale aparatelor. 

Grafica este simplă, dar atractivă, cu câteva animații care să marcheze câștiguri mari. EGT este producătorul acestui joc aparate 40 Hot & Cash și păstrează aceleași trăsături cu care ne-a obișnuit. EGT este un nume cunoscut datorită aparatelor sale foarte simple, iar în această categorie intră și 40 Hot & Cash gratis. Modul de joc este neschimbat față de alte aparate semnate de acest furnizor.

Este un joc puțin mai mare decât clasicul 3×5. Are tot 5 role, dar câte 4 simboluri pe fiecare rolă. Plata la 40 Hot & Cash EGT demo este consistentă. Coeficientul RTP este de 95,75%. Miza minimă la acest aparat este de 40 de credite, adică un credit per linie de plată. Miza maximă este de 800 de credite, adică 20 de credite per linie de plată.

Joc ca la aparate 40 Hot & Cash – simboluri, funcții și plăți

40 Hot & Cash gratis are 40 de linii de plată fixe și câteva moduri suplimentare de câștig. Simbolurile se plătesc de la stânga, pe role vecine. Ai nevoie de minim 3 simboluri la fel pe o linie de plată pentru a genera un câștig. Plățile simbolurilor sunt următoarele:

  • Portocale și Cireșe: până la 1.000 credite;
  • Prune și Lămâi: până la 2.000;
  • Struguri și Pepeni: până la 4.000;
  • Șeptari: până la 20.000.

Plățile sunt pentru pariul maxim de 800 de credite și 5 simboluri pe linie de plată. În afară de această metodă de plată tradițională, la 40 Hot & Cash gratis poți testa și funcțiile speciale. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: reprezentat de $. Apare numai pe rolele din mijloc. Se extinde pe pozițiile adiacente, din stânga și din dreapta. Substituie toate simbolurile, mai puțin Steaua și Scatterul. O linie câștigătoare numai cu simbolul Wild plătește ca Șeptarii.
  • Simbolul Scatter: apare pe toate rolele și plătește oriunde, fără să țină cont de liniile de plată. Este nevoie de minim 3 pentru câștig. Aduce plăți de până la 160.000 de credite.
  • Gamble: după orice rundă câștigătoare, ai șansa să-ți mărești considerabil soldul de credite, dacă joci funcția de dublaje (numită și Gamble). Ghicește culoarea cărții dintre roșu și negru. Nu degeaba poartă numele de Gamble, întrucât implică un risc. Dacă nu ghicești corect, pierzi tot câștigul.
  • Jackpot progresiv: se declanșează aleatoriu și poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi pe care le vezi în partea de sus a ecranului. Alege cărți dintr-un pachet de 12, până când 3 cărți de joc vor fi dintr-o suită. Vei primi valoarea de lângă suita aceasta, așa cum o vezi în joc.

Joacă 40 Hot & Cash gratis!

Așa cum am spus deja, modul de joc la 40 Hot & Cash gratis este foarte simplu. EGT a rezolvat problema rulării rundelor și setării pariurilor cu aceleași butoane. În partea de jos, sunt expuse 5 butoane cu valori diferite. Apasă pe oricare dintre ele pentru a porni runda cu valoarea în credite de pe ea. 

La 40 Hot & Cash gratis, poți juca și automat, cu butonul portocaliu din stânga. Funcția Gamble se joacă apăsând butonul cu același nume. Acesta apare în dreapta jos, sub valoarea câștigului.

Concluzii

40 Hot & Cash gratis este un joc simplu, ideal pentru o introducere în lumea aparatelor. Are funcții speciale clasice și se poate juca foarte simplu. Indiferent de nivelul tău de experiență la păcănele, vei găsi acest joc atractiv și bun pentru jocul cu miză reală. Dacă dorești să încerci și alte aparate fără bani, îți recomandăm Basic Instinct gratis! Testează-l pe Joc Aparat pentru o experiență la fel de fierbinte!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016