18+

7 Monkeys

Jocul 7 Monkeys gratis este un slot format din 5 role și 7 linii de plată produs de una dintre cele mai cunoscute firme de jocuri de noroc, și anume Pragmatic Play. Tematica jocului este călătoria în jungla Amazoniană la care ți se vor alătura 7 maimuțe tare simpatice. Ce face jocul atât de special? Caracteristica de Free Spins pentru că poți obține până la 150 de rotiri gratuite plus un multiplcator de 3x miza.

Dacă ești în căutarea unui joc cu aventură prin jungla Amazoniană sau vrei să te simți Tarzan și să te dai cu liana? Ei bine, asta nu o să poți, dar o să întâlnești 7 maimuțe simpatice și amuzante. O să te distrezi la nebunie! Dar mai este o caracteristică bonus care te așteaptă și te poate premia cu 165 de free spins și un multiplicator de 3x pariul. Jocul se poate reda pe toate dispozitivele, iar plata începe de la 7 monede și poate ajunge până la 35 de monede pe rotație.

Caracteristici 7 Monkeys

Desingul pentru 7 Monkeys gratis este excelent – o să vezi un fundal cu păduri luxuriante, maimuțe în diferite culori: roz, portocaliu, verde și galben, fiecare având o expresie facială interesantă. Simbolul wild al acestui joc este o maimuță multicoloră. Aceasta poate să înlocuiască celelalte simboluri, cu excepția unui ciorchin de banane. Bananele reprezintă simbolul Scatter în 7 Monkeys gratis!

Wild-ul este cel mai profitabil simbol și te poate răsplăti cu 50, 400 sau 1500 de monede dacă nimerești 3, 4 sau 5 simboluri wild pe o linie de plată activă. Atracția cea mai mare pentru 7 Monkeys este runda rotiri gratuite – pentru a declanșa această funcție trebuie să nimerești 3, 4 sau 5 simboluri cu banane oriunde pe role. După cum urmează, așa o să fie distribuite Rotirile gratuite:

  1. 3 simboluri Scatter îți oferă 50 de rotiri gratuite plus un multiplicator de 1x miza;
  2. 4 Scatter îți dau 100 de rotiri gratis plus un multiplicator de 2x pariul;
  3. 5 banane te premiază cu 150 de rotiri gratis și îți triplează și suma din cont.

Intră pe Jocaparat.ro și bucură-te de mai multe joculețe gratuite! Joacă acum fără bani!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016