18+

7 Sins

La 7 Sins gratis, cele 7 păcate capitale din Biblie îți pot aduce câștiguri. Încearcă fără bani acest slot pe Joc Aparat pentru distracție! Îi poți testa toate funcțiile și modul de joc, despre care vei citi în acest text. Un alt aparat, la fel de distractiv ca 7 Sins demo, dar cu altă tematică, este Super Lady Luck demo. Testează-l și pe el (tot gratis) pe Joc Aparat!

7 Sins – detalii despre joc

7 Sins gratis este un joc despre cele 7 păcate. Acestea sunt ilustrate în 7 dame diferite, fiecare cu păcatul. Așadar, vei avea printre simboluri următoarele: lăcomia, desfrâul, furia, invidia, lenea, mândria și nesațul. Acestea sunt ilustrate cum nu se putea mai senzual, prin 7 domnițe seducătoare.

Grafica jocului inspiră aceste păcate și butoanele sunt stilizate frumos. Până la urmă, Play’n Go a creat o lume în care se remarcă cele 7 păcate. Producător nu încetează să surprindă prin tematicile abordate. Acest joc captivant te va seduce de la primele runde și va fi greu să te desparți de el!

Totuși, 7 Sins gratis oferă o experiență clasică a jocurilor ca la aparate. Structura este cea de 5 role și 3 rânduri. Mai poți găsi și suitele de cărți de joc printre simboluri, alături de cele 7 dame. Nici câștigurile 7 Sins online nu lasă de dorit. Coeficientul RTP este peste medie, 96,30%. Poți pune o varietate ridicată de mize, de la minimul de 0,1 fise la maximul de 20 de fise.

Joc ca la aparate 7 Sins – simboluri, funcții și plăți

Așa cum am precizat deja, simbolurile 7 Sins gratis sunt de două feluri. Sunt cele tematice, adică domnițele care reprezintă fiecare păcat și cele 4 clasice ale suitelor de cărți de joc. La 7 Sins Play’n Go ele îți vor aduce câștiguri de fiecare dată când apar în combinații de simboluri identice.

Aceste simboluri se plătesc pe 243 de direcții de plată. Nu are linii de plată. Pentru a forma o combinație câștigătoare, simbolurile similare trebuie să fie pe role adiacente. Direcția combinațiilor trebuie să înceapă de la rola din stânga. La joc aparate 7 Sins gratis, te poți bucura de următoarele câștiguri maxime:

 • Lăcomia: până la 5.000 de fise;
 • Desfrâul: până la 4.500;
 • Furia: până la 4.000;
 • Nesațul: până la 3.500;
 • Invidia: până la 3.000;
 • Lenea: până la 2.500;
 • Mândria: până la 2.000;
 • Inimă neagră: până la 700;
 • Inimă roșie: până la 600;
 • Treflă: până la 500;
 • Romb: până la 400.

Specialele din jocul ca la aparate 7 Sins free

În afară de câștigurile excelente ale direcțiilor de plată, 7 Sins gratis aduce și câteva funcții și simboluri speciale:

 • Simbolul Wild: reprezentat de șeptari. Pot fi și Double Wild, caz în care un simbol Wild este perceput ca doi. Plătește dublu și se consideră ca două simboluri adiacente.
 • Simbolul Scatter: 3 simboluri Scatter plătesc 2x pariul plasat. De asemenea, declanșează 7 rotiri gratuite.
 • Runde gratuite: este disponibil doar un simbol Păcat. Acesta devine extensibil pe rola 3. Multiplicatorii cresc de la 1x la 7x pentru fiecare rundă gratuită la rând.
 • Second Chance: funcția A Doua Șansă se declanșează atunci când sunt doar 2 simboluri Scatter în runda de bază. Trebuie să alegi o damă dintre cele 7. Poți câștiga un Scatter pentru a completa combinația și a primi rundele gratuite. De asemenea, poți câștiga un multiplicator până la 15x din pariul tău.

Joacă 7 Sins gratis!

Modul de joc la 7 Sins gratis este și el încântător. Spre deosebire de damele sofisticate, funcționarea jocului este cea mai simplă cu putință. Butoanele aparatului sunt în partea de jos. La mijloc, poți seta pariul, iar în dreapta lor, poți apăsa butonul „Spin” pentru a începe runda. Folosește butoanele „-” și „+” pentru a naviga prin valori.

În partea din stânga poți consulta tabelul de plată al 7 Sins gratis. De asemenea, la 7 Sins gratis poți juca și automat. Câștigul este afișat deasupra butoanelor de pariu.

Concluzii

7 Sins gratis este un joc care te îmbie la distracție și la un tărâm plin de mister. Specialele aparatului sunt un motiv evident de bucurie, alături de domnițe! Acestea îți aduc câștiguri frumoase pe direcțiile de plată, dar mai ales în rotirile bonus. Suntem destul de siguri că dorești să îl joci și cu miză reală. Doar așa poți experimenta din plin aventura aparatului! Apropo de aventură, înscrie-te într-un cazinou care oferă bonus Live Casino! Astfel, poți să diversifici jocurile. Deci, dacă vrei vreodată să iei o pauză de la 7 Sins online, poți folosi bonusul ca să-ți încerci mâna la Blackjack, ruletă sau alte jocuri de masă.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016