18+

Alice Adventure

Ești confuz și nu știi în ce direcție ar trebui să mergi aici? Crezi că ceasul tău este probabil cu 2 zile mai lent? Te-ai întrebat cine ești în lume cu adevărat? Dacă da, atunci ești un fan adevărat al poveștii nemuritoare a lui Lewis Carroll despre Alice și călătoria ei în țara minunilor. Știm că există destul de multe aparate online care încearcă să atingă tema Alice în Țara Minunilor. Doar câțiva au reușit să ilustreze bine tema!

Jocul Alice în țara minunilor creat de către firma Playson este un joc de aparate online extrem de amuzant. Pentru acest joc online pariurile sunt mici, iar plățile masive sunt comune. Deci, pune-ți pălăria cea mai bună și las-o pe Alice să te ducă pe drumul către bogății.

Acesta este singurul mod în care Lewis Carroll ar fi descris acest joc online dacă ar fi existat acum 150 de ani. Jocul de aparate online reflectă foarte bine tema din basm. Caracteristicile acestui joc online par desprinse dintr-o țară minunată și sunt foarte luminoase, creând o atmosferă de neuitat.

Alice in Wonder slots ca la aparate online

Alice în țara minunilor este un joc online format din 5 tamburi și 20 linii de câștig. Așadar, ai 20 de șanse să câștigi premii uimitoare! Și asta nu este tot, cei de la Playson se pot mândri cu grafica și creativitatea de care dau dovadă pentru acest joc de aparat online. Grafica și sunetul excelent o să te facă să te simți exact ca în țara minunilor.

Principala atracție pentru jocul ca la aparate online este caracteristica Free Spins care este declanșată prin obținerea a 3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role. Acest lucru o să te recompenseze cu 20 de rotiri gratis. Dacă nimerești alte simboluri Scatter în runda bonus o să mai primești alte 20 de rotiri gratis, ceea ce înseamnă că poți obține până la 40 de free spins în total.

Îmi place foarte mult Alice în țara minunilor, datorită graficii și plăților mari. Coloana sonoră este de asemenea superbă. Bucură-te și tu de aces joc online și vezi ce premii îți poate oferi frumoasa Alice! Joacă-te chiar astăzi varianta gratuită!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016