18+

Amazon Fierce

Junglele din America de Sud sunt renumite pentru că sunt aproape impenetrabile și pline de mister. Dar și pline de comori antice pe care doar cei mai viteji aventurieri îndrăznesc să le recupereze. Jocul Amazon Fierce este produs de către firma de aparate online Gaming1. Tema pentru acest joc de aparate online este pădurea tropicală din Amazon.

Jucătorii vor păși într-o adevărată aventură și vor încerca să găsească drumul prin pustietate. Recompensele corepund nivelului de risc ale unei astfel de aventuri și are și câteva suprize! Să intrăm în mijlocul acțiunii și să descoperim împreună cu ce ne poate suprinde Amazon Fierce ca la aparate online.

Grafică impresionantă ca la aparate online

Este nevoie de o singură privire ca să ne dăm seama că firma Gaming1 și-a pus toți banii pe calitatea grafică a jocului Amazon Fierce pentru a oferi o experiență unică și frumoasă.  Tamburii transparenți o să-ți permită să vezi pădurea Amazoniană cu piramide uriașe care ies din copaci. Rolele acoperă întregul ecran și sunt înconjurate de ornamente de piatră. Soarele strălucește peste pădurea tropicală.

Cum se joacă Amazon Fierce

Este un joc simplu și ușor de înțeles. Nu o să petreci prea mult timp ca să te gândești la opțiunile pe care le oferă acest slot. Amazon Fierce ca la aparate online este format din 5 role și 10 linii de plată fixe. În calitate de jucător, obiectivul tău este să te asiguri că anumite combinații aterizează pe liniile de plată pe care le-ai ales. Poți să ajustezi oricând liniile de pariere, făcând click pe butonul de pariuri.

Toate câștigurile în Amazon Fierce se calculează în funcție de simbolurile care se aliniază și de valoarea pariului inițial. Dacă nu vrei să faci nicio schimbare în ceea ce privește pariul ai și modul de Autospin.

Ce simboluri trebuie să cauți pe role

Tabelul de plată pentru Amazon Fierce este un amestec de simboluri clasice ca la aparate online, dar curpinde și simboluri originale. Cele mai comune simboluri sunt cărțile de joc clasice, precum: 10, Jack, Queen, King și As. Acestea îți vor oferi 15 ori valoarea pariului inițial.

Restul meniului conține mai multe simboluri originale, și anume: moneda, piramida, craniul și exploratorul. Aceste simboluri te recompensează până la 500 x pariul inițial. Fii atent la aceste combinații valoaroase! Încearcă Amazon Fierce ca la aparate online și bucură-te de premiile pe care ți le-a pus la dispoțitie acest joc online!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016