Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Retro Reels

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

Bonus de Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite
aparate cu 77777 Retro Reels
Retro Reels

Apasă START pentru a începe
Retro Reels

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Bine ai venit la unul dintre cele mai profitabile jocuri aparate cu 77777 produs de Microgaming! Retro Reels Extreme Heat este un slot compus din 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată ajustabile, cu o grafică care ne amintește de aparatele pe care le întâlnim în toate sălile de joc cunoscute. Simbolurile sunt cele cu care ne-am familiarizat deja la jocuri clasice, adică fructe, șeptari și clopoței, însă Retro Reels ne propune pe lângă acestea și câteva simboluri bonus.

Bonusuri și runde gratuite

O funcție pe care nu o întâlnim prea des la aparate cu 77777 este cea de Respin pe care ne-o propune acest slot. Practic, jucătorul are posibilitatea să învârtă încă o dată una din cele 5 role, în speranța că aceasta va forma o combinație câștigătoare cu simbolurile de pe rolele alăturate. Funcția poate fi folosită după fiecare rotire, însă jucătorul trebuie să fie foarte atent la depozitul pe care îl are la dispoziție. În plus, o rolă cu potențial mare pentru o combinație uriașă va costa mult mai mult.

Încă o dovadă care ne confirmă faptul că Retro Reels este mai mult decât un joc aparat clasic este funcția cu rotiri gratuite. Ea se activează de fiecare dată când apar pe role 3, 4 sau 5 simboluri Free Spin. În timpul funcției îți vor fi atribuite 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite, în funcție de numărul de simboluri pe care reușești să îl obții. Toate câștigurile sunt dublate în timpul funcției, iar dacă ai norocul să dai peste alte sigle Free Spin, rundele bonus se prelungesc!

În jocul de sloturi gratis ca la aparate Retro Reels Extreme Heat, toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată și se plătesc câștigurile cele mai mari.

Retro Reels intră în categoria de aparate cu 77777, însă se remarcă în mulțimea lor prin multitudinea de bonusuri pe care le aduce. Este un joc perfect pentru cei care au rămas cu o pasiune pentru sloturile clasice, dar vor totuși să ajungă la un profit consistent.

Ia-ți Rotirile Gratuite