Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Illuminous

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

Bonus de Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite
Illuminous
Illuminous

Apasă START pentru a începe
Illuminous

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc)
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Ai chef de aparate online cu funcții speciale și grafică inedită? Încearcă Illuminous, un slot produs de Quickspin și compus din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Programatorii au păstrat lucrurile la un nivel simplu, însă nu plicticos. Deși aparatul ne amintește de sloturile clasice cu simboluri de cărți de joc și câteva simboluri valoroase, ai cu siguranță multe oportunități de a face bani. Selectează miza pentru fiecare linie de plată și distrează-te cu bonusurile pe care le primești pentru simbolurile Wild!

Illuminous vine la pachet cu 2 tipuri diferite de simboluri Wild. Cel standard înlocuiește toate celelalte simboluri, însă mult mai interesant este simbolul Bonus Wild. Doua astfel de simboluri pe orice poziție de pe role o să declanșeze funcția Hot Reel Respin. În timpul rotirii în plus, rolele pe care erau mai devreme cele doua Bonus Wilds se vor transforma în Hot Reels, cu mult mai multe simboluri wild valoroase. Cu puțin noroc, în timpul re-spinului va apărea un alt simbol Bonus Wild iar câștigurile se vor multiplica.

La aparate online ai mereu mai multe surprize decât te așteptai, astfel că Illuminous are încă o funcție bonus. Hot Reel Free Spins este activată atunci când aduni 3 sau mai multe simboluri Bonus Wild. Primești 5 rotiri gratuite și o combinație de simboluri asemănătoare cu cea de la funcția anterioară. Adică simboluri wild cât cuprinde! Este posibil să declanșesi rotiri în plus în timpul rundelor bonus, iar asta înseamnă că vei avea și mai multe simboluri valoroase.

În acest slot gratis, toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se va plăti un singur premiu, și anume cel mai mare, pe fiecare linie de plată.

Vrei mai multe câștiguri la aparate online? Încearcă unele dintre cele mai populare sloturi casino: Lucky Lady’s Charm Deluxe sau Sizzling Hot Extreme! Distracția nu se încheie niciodată pe Joc Aparat, mai ales când adăugăm jocuri aparate noi în fiecare săptămână. Nu ai nevoie de cine știe ce experiență, ci doar de curaj să testezi cele mai noi invenții ale producătorilor.

Ia-ți Rotirile Gratuite