Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Aquarium

Ia-ți Rotirile Gratuite la Circus

100% Bonus Până la 850 RON + 20 RON Gratis Fara Depunere
aquarium
Aquarium

Apasă START pentru a începe
Aquarium

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc)
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Aquarium este un joc aparat produs de Playson software, cu o grafică încântătoare și personaje colorate pe care le-am vedea cel mai probabil pe fundul oceanului. Compus din 5 role și 30 de linii de plată, simbolurile cu pești și alte vietăți marine vin în format 3D, iar rolele sunt transparente pentru a-ți da senzația că te afli într-un acvariu real.

Înainte să începi jocul, nu uita să îți reglezi miza pentru fiecare linie de plată. Butonul Bet îți setează valoarea monedei de joc, care variază între 0.01 și 5. Pentru a juca cu miza maxima pe toate liniile de plată din acest joc aparat, nu trebuie decât să selectezi butonul Max Bet și să apeși Spin. În cazul în care vrei ca rolele să se învârtă continuu, fără să acționezi de fiecare dată comanda Spin, ai oricând la dispoziție funcția Autoplay. Un panou îți va apărea în dreapta ecranului, iar tu te poți decide câte runde să joci cu aceeași miză.

Despre simboluri Aquarium gratis

Câștigurile cele mari ale slotului Aquarium vin de la simbolul Wild sub formă de peștișor auriu. Acest simbol le înlocuiește pe celelalte, cu excepția simbolului Scatter. Steaua de mare este Scatter-ul jocului și poate forma combinații extrem de profitabile, dacă reușești să obții 3 astfel de stele pe rolele de joc aparat. Cum îți sună un multiplicator al mizei de 500x?

Nu în ultimul rând, slotul vine la pachet cu bine-cunoscuta funcție Gamble. Fiecare nou câștig activează funcția, care îți dă posibilitatea să îți dublezi câștigurile. Tot ce ai de făcut este să ghicești culoarea unei cărți de joc întoarsă invers. Pentru un multiplicator de 4x, încearcă-ți norocul și cu simbolul ascuns în spatele cărții de joc! Mare atenție însă, pentru că un răspuns greșit se va solda cu pierderea sumei de bani acumulată la Gamble în nivelurile anteriore.

Joacă gratuit Aquarium, exclusiv pe Joc Aparat! Descoperă toate celelalte sloturi pe care ți le-am pregătit în secțiunea de Sloturi Gratis și pregătește-te să câștigi la jocuri aparate cu bani reali. Ce-ai zice de câteva runde la Book of Ra sau la aparate cu funcții speciale cum e Dracula?

Ia-ți Rotirile Gratuite