18+

Ariana

Ariana gratis este un slot video creat de către dezvoltatorul Micorgaming. Structura jocului se bazează pe 5 role și 25 de linii de plată. Poți explora o lume ascunsă în această aventură acvatică, unde stăpâna adâncurilor este prințesa Ariana. O să vezi diferite simboluri, precum: steluțe de mare, căluți de mare și un recif de coral. Poți să redai jocul începând cu 25 de monede și poate ajunge până la 125 de monede.

Caracteristici Ariana gratis

Ariana are 2 caracteristici principale. Acestea sunt Expanding Wild și Free Spins. Jocul devine mai interesant în caracteristica de Free Spins, care este declanșată atunci când obții 3 sau mai multe simboluri Scatter Starfish oriunde pe role. Acest lucru te va recompensa cu 15 rotiri gratis.

Dacă nimerești wild-urile pe role, vor înlocui restul simbolurilor pentru a forma combinații câștigătoare. Acestea se extind numai dacă vor face parte dintr-un combo câștigător.

Ariana este un slot mediu și cu victorii destul de frecvente. Câștigul maxim pe rotație este de 240 ori miza. Acesta poate fi obținut în caracteristica de Free Spins.

Am jucat și eu Ariana gratis și am câștigat 510x miza în runda de Free Spins. A fost un moment în care am sărit în sus de bucurie. Grafica jocului este bună, dar nu extraordinară, precum o au cele 3D sau cu efecte cinematografice, dar o să te ducă cu gândul la misterele din adâncul oceanului. Efectele sonore au și ele rolul lor pentru acest joc pentru că accentueză povestea slotului.

Ariana gratis este un joc superb, care îți oferă premii destul de mari. Îl poți încerca în 2 moduri, și anume: gratis sau pe bani reali. Dacă vrei să te joci pe bani, atunci profită de unul dintre bonusurile fără depunere de pe site-ul nostru. Te așteaptă cele mai bune cazinouri din România!

Intră în secțiunea Top Casino și alege bonusul pe care îl dorești! Încearcă chiar acum Ariana și vezi cum te poate răsplăti! Bucură-te de fiecare minut petrecut la jocurile online! Să înceapă distracția! Fii următorul nostru câștigător la jocurile de aparate online!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016