18+

Basic Instinct

Dacă ești un fan înfocat al filmelor cu Sharon Stone, atunci Basic Instinct gratis va fi un joc pe placul tău! Încearcă și tu acest joc în varianta demo pe Joc Aparat! Suntem aproape siguri că îl vei încerca și pe bani reali. Dar mai întâi, îți recomandăm să citești acest text și să afli tot ce trebuie să știi despre joc, precum simboluri, funcții și plăți. Dacă ești începător, de la noi poți afla cum joci la aparate online gratis!

Basic Instinct gratis: detalii despre joc

La prima vedere, Basic Instinct gratis arată ca un joc clasic la aparate. De fapt, nu ești departe de adevăr, pentru că are și simboluri tradiționale ale cărților de joc. Totuși, are și simboluri tematice, în ton cu intriga filmului. Vei găsi o unealtă pentru spart gheața, cătușe, pistol, mașină și insigna de șerif.

Grafica jocului Basic Instinct demo este cea la care te-ai aștepta de la un film thriller/crimă/erotic. Jocul este în nuanțe de albastru și mov. Vezi imagini celebre și provocatoare ale lui Catherine (Sharon Stone), deci nu ai cum să fii dezamăgit de aspectul jocului.

Este un joc ca la aparate captivant, cu multă acțiune și adrenalină, care te va stimula să joci. Aspectul încântător este unul dintre motivele pentru care îl alegi. Alt motiv îl reprezintă simplitatea lui. Structura Basic Instinct gratis este una clasică, cu 5 role și 3 rânduri. Este ideal pentru cei care abia au descoperit jocurile ca la aparate online.

Creatorul acestuia este iSoftBet, un furnizor cunoscut pentru jocurile sale tematice. Mai mult decât atât, funcțiile jocurilor iSoftBet sunt în strânsă legătură cu tematica, deci așteaptă-te la mult spectacol!

Joc ca la aparate Basic Instinct: simboluri, funcții și plăți

Basic Instinct gratis nu are linii de plată, ci 243 de direcții de câștig. Se plătesc simbolurile identice adiacente, de la stânga la dreapta. Condiția este ca cel puțin 3 role să fie ocupate de simboluri similare. Rata de câștig teoretic (RTP) la Basic Instinct gratis este 95,76%, destul de bună pentru a încerca jocul și pe bani reali. Simbolurile plătesc următoarele sume:

 • Unealta de spart gheața: până la 15.000 de fise;
 • Insigna de șerif: până la 5.000;
 • Pistolul: până la 4.500;
 • Cătușele: până la 4.000;
 • Mașna: până la 3.000.
 • A: până la 2.000;
 • K: până la 1.500;
 • Q: până la 1.250;
 • J și 10: până la 1.000.

În afară de aceste plăți standard, la Basic Instinct gratis există și câteva funcții și simboluri cu puteri speciale, după cum urmează:

 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile cu excepția celor Stacked Wild.
 • Simbolurile Stacked Wild: aceste simboluri stivuite apar pe o rolă întreagă. Ele sunt de 3 feluri: Wild Drop, Free Spins Wild și Bonus Wild. Fiecare are particularitățile sale.
 • Runda Bonus: se activează la Bonus Wild. Apare celebra scenă de la interogatoriul lui Catherine. Trebuie să apeși pe oricare dintre cele 12 cutii și poți câștiga un jackpot progresiv. 
 • Rotiri gratuite: se activează cu Free Spins Wild. Poți câștiga între 20 și 50 de rotiri gratis.

Joacă Basic Instinct gratis!

Felul în care joci Basic Instinct gratis este foarte simplu. Butoanele și afișajele pe care le vei folosi se află în josul ecranului. Poți juca manual, apăsând „Spin” pentru fiecare rundă, sau automat. La jocul automat, trebuie să selectezi numărul de runde dorite și câteva condiții pentru a limita pierderile. De aici poți afla și mai multe informații despre joc aparate Basic Instinct. 

Îți recomandăm să consulți această secțiune pentru a afla mai multe despre funcțiile speciale. Setarea mizei se face prin stabilirea numărului de fise și a valorii lor, în funcție de bani. Desigur, la Basic Instinct gratis, banii sunt virtuali. În rest, jocul nu are cum să-ți pună vreo problemă și îl poți juca fără griji.

Concluzii

Basic Instinct gratis este un joc captivant, cu funcții speciale interesante. Poți retrăi experiențele filmului care a consacrat-o pe actrița Sharon Stone în timp ce câștigi sume frumoase. Așadar, încearcă-l și tu pe Joc Aparat în varianta sa demo! Suntem destul de siguri că dorești să-l încerci și cu miză reală. De aceea, îți recomandăm să profiți și de un bonus păcănele fără depunere!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016