Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Batman

Ia-ți Rotirile Gratuite la Unibet

100% Bonus Până la 1000 RON + 20 Rotiri Gratis
Batman
Batman

Apasă START pentru a începe
Batman

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Alătură-te lui Batman în încercarea sa de a-l opri pe Joker și partenerii săi în noul joc al celor de la NextGen Gaming. Cu 5 role și 50 de linii de plată, jocul reproduce fidel benzile desenate din care a pornit povestea cavalerului negru, iar tu ai ocazia să te bucuri de o grafică extrem de realistă și premii pe măsura așteptărilor la aparate online.

Din punct de vedere vizual, slotul se distanțează de interfețele pe care le întâlnești de obicei la aparate online. Având orașul Gotham pe fundal, simbolurile sunt reprezentate de cărți de joc joker, ustensile și dispozitive de luptă pe care le folosește Batman, batmobilul, ofițerul Gordon și personajele principale pe care le-am menționat anterior.

Batman este de altfel și simbolul wild al jocului și apare exclusiv pe a 3-a rolă, însă de fiecare dată vine în formație completă care umple întreaga rolă. În cazul în care reușești să obții combinații câștigătoare care să se alăture simbolurilor wild, atunci te poți aștepta ca profitul final să se dubleze.

O funcție specială pe care nu o întâlnim foarte des la aparate online este cea de Bonus Bet mode. Practic, poți alege să joci cu mai mulți bani la fiecare miză pe care o faci, însă doar dacă îți permite bugetul. În cazul în care te decizi să încerci funcția pentru câteva rotiri, îți spunem din avans că te așteaptă o mulțime de surprize cash.

Pe lângă această funcție, Batman slot are și un mini-joc care te trimite la închisoare, unde vei încerca să-i oprești pe partenerii lui Joker să evadeze. Pe măsură ce îi țintești cu baterang-ul îți vor fi atribuite premii cash. La final de joc, te vei confrunta direct cu Joker, iar premiul pentru învingător poate să ajungă și la 100x miza de joc.

Nu lipsesc nici rotirile bonus, prin urmare fii cu ochii pe simbolurile care îi arată pe comisarul Gordon și semnalul luminos Batman. În timpul rotirilor se vor alătura simboluri wild și multiplicatori extrem de profitabili.

 

Ești pregătit să încerci jocuri aparate online cu și mai multe funcții speciale? Noi îți sugerăm să arunci o privire peste cele mai recente jocuri ale noastre, cum sunt Koi Princess și Jack Hammer!

Ia-ți Rotirile Gratuite