Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Berryburst

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
berryburst
berryburst slot gratis

Apasă START pentru a începe
Berryburst

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Dacă vorbim de sloturi tentante, cu siguranță că nu putem omite seria Burst de la NetEnt. Berryburst gratis este un joc din aceeași familie cu Starburst de exemplu, însă se diferențiază prin simbolurile 3D, care fac fructele să pară cât se poate de reale. E timpul să mânânci sănătos și să joci sloturi cu fructe.

Berryburst, ca și alte sloturi NetEnt poate fi testat cu fonduri proprii în cazinoul Netbet. Acolo poți opta pentru oferta cu depunere de 1.000 Ron (procent de bonus egal cu 100%). Ne bucurăm și de această data de un joc cu cinci role, trei rânduri și fără linii standard de plată. Ele au fost înlocuite de un sistem revolutionar numit Cluster Pays.

Pentru a câștiga, vei avea nevoie de cel puțin cinci simboluri. E bine de știuti că simbolurile în acest joc vin în grupuri, și nu individual cum erai obișnuit până acum. Return to Player Rate-ul este și el foarte atractiv pentru userii care sunt în căutarea unor câștiguri nemaiîntâlnite. Printre simbolurile de care te poți bucura în acest joc se regăsesc: simboluri de cărți de joc (inimă, caro, spadă), zmeura, sturugurii, lămâile. Zmeura (care dă și numele jocului) te premiază cu până la 5.000 de monede.

Alte opțiuni interesante pe care le găsești în Berryburst gratis

Fii atent la simbolul wild din jocul acesta, pentru că el îți poate aduce rotiri gratuite. Astfel, acest simbol extensibil poate genera re-spinuri, iar dacă ecranul va fi plin de asemenea simboluri te vei alege cu un jackpot fix. Mai mult, pariul tău poate primi valori cuprinse între 0.01 și 2, ceea ce oferă o multitudine de posibilități pentru toți pasionații de sloturi video. Dacă vrei să te lași condus de mâna norocului în Berryburst gratis, poți alege funcția Autoplay și jocul va merge de la sine. Poți juca atât pe tablet, cât și pe mobil sau pe desktop.

Îți urăm mult success cu rolele de la slotul Berryburst gratis!

Ia-ți Rotirile Gratuite