18+

Blackjack IGT

IGT este un producător de renume, cu o gamă largă de jocuri de casino, care cuprinde opțiuni pentru toate categoriile de jocuri de noroc. Amatorii de blackjack se pot delecta la o serie de jocuri cu RTP foarte bun, ce ajunge chiar și la 99.5%. Astăzi te invităm să încerci Blackjack IGT gratis și să exersezi după bunul plac!

Blackjack IGT gratis – pe desktop sau mobil

IGT creează jocuri în format HTML5, disponibile astfel pe toate tipurile de dispozitive. Asta înseamnă că poți juca atât de pe PC, cât și de pe laptop, tabletă sau mobil.

Varianta de blackjack IGT de mai sus are o grafică foarte realistă și în același timp intuitivă. Jocul are un număr redus de butoane virtuale, așa că te poți concentra pe cărți și nu îți ia mult timp să îți dai seama cum funcționează.

Regulile sunt simple. Alege-ți valoarea jetoanelor (chips) și apasă pe cercul de pariere de pe masa de joc. În partea de jos a ecranului vei găsi apoi butonul Împarte, care pornește jocul. Tu și dealerul veți primi câte două cărți (ale tale vor fi cu fața, în timp ce dintre ale lui va fi doar una). Scopul este să ai o mână mai bună decât a dealerului și să ajungi la un punctaj cât mai apropiat de 21. Asul are valoarea 1 sau 11, celelalte cărți având valoarea fixă. Calculează-ți mâna și șansele să ai o mână mai bună decât dealerul. Dacă ți se pare că ai șanse de câștig, cere să se împartă și a treia carte. În caz contrar, alege să stai.

În acest joc, regulile spun că dealerul este obligat să stea dacă are un punctaj de 17 și să mai tragă o carte dacă are un punctaj de 16. Jocul plătește 3 : 2.

Poți juca acest joc pe miză reală la Netbet. Folosește bonusul nostru la înregistrare pentru a te bucura de 150% până la 1000 RON și 50 de rotiri gratuite! Mult noroc!

Profită AICI de un bonus special pentru mese cu dealeri reali!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016