Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Blood Suckers

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
blood suckers slot
bloodsuckers

Apasă START pentru a începe
Blood Suckers

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Îți era dor de producătorul NetEnt? Sincer și mie, și știi de ce? Jocurile produse de către aceștia sunt fantastice, iar grafica este excelentă. Jocul Blood Suckers gratis este un slot produs de NetEnt.

Tema acestuia se concentrează pe viața vampirilor. Bood Suckers gratis are în componența sa o caracteristică Bonus care îți permite să ucizi vampirii și să fii premiat pentru asta. Pe lângă asta, jocul are și o caracteristică de Free Spins unde poți să primești 10 rotiri gratuite și un multiplicator de 3x pariul.

Caracteristici Blood Suckers gratis

Acesta este un slot video fabricat de NetEnt format din 5 tamburi și 25 de linii de plată. Tematica este reprezentată de vampiri. Poți să pariezi începând cu 25 de monede, ajungând până la 50 de monede pe rotație. Caracteristicile bonus pentru acest joc sunt Pick me și Free Spins.

Caracteristica Pick Me se poate declanșa dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri de același fel. În momentul respectiv, vei fi dus într-o cameră cu atmosferă de înmormântare și cu sicrie înauntru. Va trebui să deschizi unul dintre sicrie pentru a găsi și a ucide vampirii. Fiecare vampiri pe care-l găsești te va premia cu bani. Dacă ai ghinionul și găsești un sicriu cu lilieci, atunci se termină runda bonus. Suma maximă pe care o poți câștiga este de 178x miza. Ceea ce nu este rău deloc!

Cea de-a doua caracteristică, cea de Free Spins, se poate declanșa dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri Vampire Bride oriunde pe role. Dacă ai norocul să nimerești 4 simboluri vei obține 25x miza, iar 5 simboluri îți aduc 100x pariul.

Oricum, vei primi 10 rotiri gratis cu un multiplicator de 3x pariul. Câștiguri mari la Blood Suckers gratis vor apărea în runda de Free Spins. Maximul pe care îl poți obține în această caracteristică este de 900 ori mai mare decât oferta din jocul de bază.

Acesta este un joc care se poate juca și pe bani reali! Dacă vrei adrenalină și bani reali gratis intră în secțiunea Top Casino! Acolo vei vedea cele mai noi oferte exclusive din partea cazinourilor românești! Joacă acum Bood Suckers!

Ia-ți Rotirile Gratuite