18+

Book of Ra Magic

În seria de jocuri ca la aparate cu temă egipteană, un loc special îl are Book of Ra Magic gratis. Citește recenzia noastră a jocului semnat de Novomatic pentru a vedea comorile Egiptului antic! Jocul, deja un clasic cunoscut, funcționează după principiile cunoscute ale aparatelor, deci nu e nimic complicat. Vezi colecția noastră impresionantă de jocuri ca la aparate gratis pentru mai multă distracție gratuită!

Despre Book of Ra Magic gratis

Book of Ra Magic gratis face parte din seria legendară Book of Ra. Putem spune și că este poate și cel mai tare joc din această serie. Novomatic s-a întrecut pe sine la capitolul grafică și calitate. De asemenea, experiența de top este disponibilă atât în versiunea desktop/laptop, cât și în cea pe dispozitive mobile.

Structura Book of Ra Magic free este de 5 role, fiecare a câte 3 poziții pentru simboluri. Din acest punct de vedere, nu are cu ce să te surprindă. Se joacă simplu, având la dispoziție o interfață intuitivă.

Multe dintre simbolurile jocului și elementele ornamentale sunt în ton cu tema egipteană. Întâlnești arheologul, sarcofagul, scarabeul și statuia zeiței Isis.

Sunetele de la Book of Ra Magic gratis sunt simple, fără muzică. Acest aspect scoate la iveală aspectul clasic al aparatului. Dacă ești fan această serie de jocuri, trebuie să încerci și Book of Ra Deluxe slot.

Cum se joacă Book of Ra Magic demo?

Dacă te-ai mai jucat aparate Novomatic, atunci știi că butoanele Book of Ra Magic gratis sunt în partea de jos. Totuși, dacă ești la început de drum în categoria aparatelor, iată care sunt pașii!

 

– Miza jocului se stabilește în mai multe feluri. Poți apăsa pe butonul de miză totală pentru a deschide fereastra cu pariuri. Poți crește sau scădea treptat pariul prin butoanele „+” și „-” din același buton de miză totală. De asemenea, poți seta direct miza maximă cu butonul „miză max.”. Va fi selectată miza maximă permisă de buget sau de aparat.

– Alege numărul de linii de plată cu care vrei să joci; îl poți schimba oricând. Poți selecta de la una la 10 linii de câștig.

– Pentru a începe Book of Ra Magic slot, apasă butonul de start din dreapta. Lângă acest buton, poți opta pentru modul automat. Rolele se vor învârti singure, fără intervenția ta.

– Apasă butonul de meniu pentru a deschide secțiunea de ajutor, tabela de plăți și setările.

Book of Ra Magic gratis – plăți și speciale

Câștigurile la Book of Ra Magic gratis sunt doar bune și foarte bune. Coeficientul RTP este de 95,03%, iar jocul plătește numai de la stânga la dreapta. Simbolurile tematice pot aduce câștiguri de până la 500x miza. Cele clasice, adică numerele cărților de joc, aduc câștiguri de cel mult 15x pariul.

La Book of Ra Magic online, câștigurile cu adevărat mari au loc datorită simbolurilor și funcțiilor speciale:

– Simbolul Carte: aduce câștiguri de până la 200 x pariul și plătește oriunde. Substituie celelalte simboluri pe liniile de plată, iar minim 3 simboluri declanșează secvența de rotiri gratuite.

– Rotiri gratuite: înainte de secvența celor 10 runde gratuite, este selectat un simbol dintre cele obișnuite. Acesta va deveni un simbol special expandabil care plătește oriunde și se extinde pe toată rola pe care aterizează. Secvența poate fi redeclanșată, iar de fiecare dată se alege un nou simbol special expandabil. Acesta se adaugă celui deja existent. Pot fi până la 9 simboluri speciale expandabile.

– Gamble: poți activa funcția Gamble din setări. Într-o rundă câștigătoare din jocul de bază sau bonus, apasă butonul ”Gamble” care ia locul celui de miză totală. Se va deschide un mini-joc în care alegi o culoare. Dacă va fi aleasă o carte cu acea culoare, suma câștigată este dublată. Dacă nu nimerești, pierzi suma jucată la dublaje.

Concluzii

Book of Ra Magic gratis este genul de joc clasic cu temă egipteană. Are simboluri speciale și runde gratuite care îți pot aduce câștiguri frumoase. Încearcă-l gratis la noi pentru a te convinge. De asemenea, încearcă-ți norocul și cu alte jocuri ca la aparate de la noi. Un bun exemplu este Lucky Lady’s Charm demo.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016