18+

Boost Racers

Pregătește-te pentru adevărata adrenalină și pornește într-o cursă de raliu cu mize mari pe care nu o s-o uiți prea curând. Boost Racers este un joc aparat video creat de către Gaming1, care pune jucătorii la volanul unei mașini de curse profesioniste. Motorul este amplificat la maxim și tot ce trebuie să faci este să-ți setezi pariul. Jocul are câteva caracteristici originale și multe modalități de a câștiga premii mari.

Așadar, fără să mai vorbim, ar fi mai bine să aruncăm o privire mai atentă la acest joc aparat și să încercăm să observăm care sunt cele mai bune modalități de a termina cursa. Fii pregătit de o nouă aventură cu Boost Racers!

Pregătește-te pentru o cursă epică pentru joc aparat Boost Racers

Totul în acest joc aparat a fost conceput pentru a le oferi jucătorilor experiența unei curse cu mașini. Fundalul este reprezentat de un drum deschis și este foarte plăcut să îl privești. Bara de coamndă din partea inferioară arată ca tabloul de bord al unei mașini sport.

Boost Racers a fost conceput în mod clar pentru iubitorii de curse cu mașini și adrenalină. Și nu sunt puțini jucători care preferă mașinile. Cei de la Gaming1 s-au gândit și la iubitorii de adrenalină și viteză!

Viteza este cheia

Obținere unui început rapid și eficient pe rolele Boost Racers nu este o sarcină dificilă. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simpli și o să fii pregătit să începi cursa mult așteptată.

Jocul este format din 5 tamburi și 10 linii de plată fixe, care rămân active pe parcursul jocului. Ceea ce trebuie să urmărești pe parcursul acestei cursei sunt simbolurile identice care se aliniază pe role pentru a forma o combinație câștigătoare. Recompensele disponibile depind atât de simbolurile care au aterizat pe role, dar și de pariu. Pentru a vizualiza cât plătește fiecare simbol poți să verifici tabela de plăți.

Tabelul de plăți al jocului Boost Racers este plin de simboluri cu mașini, unelte și îți arată cât plătește fiecare simbol în parte. Diferitele unelte, piese de mașină, simbolul roții și al motorului sunt cele mai comune pictograme pentru acest joc aparat online. Cu aceste combinații poți câștiga până la 20x pariul.

Bucură-te de cursă și ieși pe primul loc la Boost Racers! Fii unul dintre cei mai buni piloți de curse la jocurile online!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016