18+

Bumper Crop

Bumper Crop gratis este un joc aparat video cu 5 role și 27 de linii de plată creat de către dezvoltatorul de software Playson. Acest joc este inspirat de recolta de toamnă. Tamburii sunt transparenți și sunt plasați pe un fundalul unei ferme. Există un fermier care stă pe partea stângă a rolelor. Întregul slot are aspect cartonat, iar plăcile sunt așezate pe un singur lemn. Coloana sonoră conține diverse sunete de animale. Vezi și tu ce te așteaptă la acest joc aparat online!

Înainte de a începe recoltarea, trebuie să-ți setezi nivelul de pariere. Dacă faci click pe săgeata de Bet o să setezi mărimea monedelor care variază de la 0,01 la 5. Funcția lines va stabili numărul de linii, iar Spin va rotiri tamburii pentru pariul ales. Dacă faci click pe funcția Max bet, o să setezi pariul maxim și jocul va porni automat. Litera „A” este opțiunea de redare automată și este utilizată pentru a roti rolele fără întrerupere.

Bumper Crop gratis are 2 simboluri Wild. Unul este un Wild Tree, iar celălalt este Super Wild Tree. Poți activa aceste simboluri cu ajutorul Scatter-ului în următoarea ordine: lopata, sacul de semințe, stropitoarea, soarele și grădinarul. Ambii copaci vor crește atunci când o să nimerești un singur Scatter pe rolă. Când unul dintre acești copaci ajunge la înălțimea completă, va declanșa Free Spins și doar un singur arbore poate crește până la maxim în teren.

Numărul de rotiri gratuite depinde de tipul de copac care va crește primul. Dacă ai schimbat pariul în timp ce copacii creșteau, câștigurile în timpul rundei de Free Spins vor fi multiplicate cu suma medie a pariului total. Arborele Wild poate crește sub tamburul 1, 2, 4 și 5. Se extinde pe întreaga bobină și poate înlocui orice simbol, excepție făcând Scatter. Acesta îți va oferi de la 1 până la 4 rotiri, în funcție de câte fructe sunt în copac. Arborele Super Wild apare sub tamburul 3 și îți oferă 10 rotiri gratuite. Are aceleași proprietăți ca și Wild Tree.

Jocul conține și caracteristica Gamble pe care o poți activa după orice câștig dacă dorești să-ți dublezi suma. Bumper Crop gratis oferă foarte multe premii și este un joc aparat pe cinste! Dacă iubești recolta de toamnă, atunci Bumper Crop gratis este un joc potrivit pentru tine! Joacă-te chiar astăzi varianta gratuită și nu trebuie să îți riști banii! Bucură-te de jocurile online gratis!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016