18+

Cash Camel

Dacă îți plac ritmul oriental, aerul deșertic și cămilele care anunță câștiguri uriașe, atunci Cash Camel gratis e un slot pe care nu ai voie să îl ratezi. iSoftBet a făcut toate eforturile pentru a crea o atmosferă cât mai apropiată de zonele fierbinți. Avem un slot apărut în 2018, deci un joc relativ nou, cu o pondere de Return to Player Rate de 95.97% și cu cinci role și trei rânduri. De asemenea, jocul de la iSoftBet este însoțit și de 20 de linii de plată fixe. Vei vrea să știi și faptul că vorbim despre o aplicație cu votalitate medie.

Simboluri, speciale și alte aspecte interesante în Cash Camel gratis

Cactusul Wally este simbolul Wild din acest joc, în timp ce cămila (Camel) este simbolul Scatter. Tema arabă se potrivește de minune acestui fundal, culorile și grafica completând excelent tabloul. 3 simboluri Cash Camel care aterizează pe role vor active rotiri gratuite. 3 Scattere înseamnă 10 free spins, 4 înseamnă 20 și 5 înseamnă 30 de rotiri gratuite. Jocul este de așa natură conceput încât să ofere până la 100 de rotiri gratuite. Să vorbim puțin despre simbolurile din acest joc. Cele mai interesante din Cash Camel gratis sunt câteva animale foarte simpatice: scorpioni, câini, reptile și șerpi. Simbolurile venite din cărți de joc au un stil arabic aparte (A, K, Q, J și 10).

Poate vrei să știi care este simbolul care plătește cel mai bine. Șarpele (atunci când apare de 5 ori pe role) plătește de 25 de ori miza pe care ai plasat-o. Aplicația propusă de iSoftBet este disponibilă atât pe desktop, cât și pe telefon inteligent sau tabletă. Slotul se găsește în catalogul extins al celor de la Netbet, care oferă jocuri de la foarte mulți furnizori. Află și ce oferte ți-a pregătit Netbet Casino pentru perioada imediat următoare.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016