18+

Columbus deluxe

Columbus deluxe slot gratis este momentul tău de întâlnire cu istoria și cu personajele istorice. Acest slot produs de Novomatic în 2008 a făcut deja istorie printre jucătorii de la cazinou. Avem de  a face cu o configurație standard pentru jocurile venite de la acest furnizor. Vorbim de cinci role, trei rânduri și zece linii de plată, exact ceea ce ai nevoie pentru o după-amiază liniștită, alături de jocuri colorate.

Cine nu cunoaște legenda lui Cristofor Columb, celui căreia îi este atribuită descoperirea Americii la 1492? Jocul Columbus deluxe este varianta îmbunătățită a variantei clasice de Columbus. Aceasta făcea istorie în rândul jucătorilor de păcănele din sălile de joc clasice. Varianta respectivă nu a suferit foarte multe schimbări în momentul în care a intrat și în zona de online. Poți juca acest joc și multe altele în cazinoul Maxbet

Columbus deluxe slot gratis – simboluri și speciale

Dacă ne referim chiar la simbolurile care populează slotul de la Novomatic, acestea sunt regina Spaniei, Cristofor Columb, colierul de aur, un sextant, câteva nave care fac tranziția dinspre bătrânul continent și America ce abia a fost descoperită. Există și simboluri cu o valoare scăzută. Ați ghicit desigur, e vorba de cărțile de joc (10, J, Q, K, A) Cele mai importante simboluri din joc sunt, cum bine v-ați gândit, regina și Columb însuși.

La capitolul speciale, se remarcă desigur simbolul wild. Columb este acel simbol și el poate înlocui oricce alte simboluri cu excepția celui scatter. Navele lui Columb formează simbolul scatter care îți pot aduce până la 10 rotiri gratuite. Ajungi la asta prin apariția a trei nave pe ecran și astfel se activează bonusul.

Columbus deluxe slot gratis are și funcția gamble, unde mergi pe principiul extrem de curajos de dublu sau nimic. Tu decizi dacă e vorba de roșu sau de negru. Te poate atrage și Return to Player Rate-ul, care atinge valoarea de 95.02% în cazul acestui videoslot.

 

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016