18+

Coyote Moon

Probabil te întrebi cine a fost acest Coyote Moon!? Ca să îți explic acesta este un personaj din antichitate, fiind cunoscut ca un mare șeic al deșertului. Deșertul este mereu plin de obstacole! Dacă vrei să te distrezi îți propunem să întri în povestea lui Coyote. Tu vei fi stăpânul deșertului! Vrem să te distrezi alături de noi. Venim în sprijinul tău cu jocuri gratis ca să devii din ce în ce mai bun. Fii expertul nostru! Vrem să ne mândrim cu tine!

O dată cu crearea lumii virtuale s-a trecut de la aparatele fizice de păcănele la aparate online. Mediul online îți oferă mai multă siguranță față de mediul fizic. Beneficiul primordial în mediul online este că jocurile se pot încerca gratuit. În schimb, poți să joci când vrei fără ca un aparat să fie ocupat. Așadar, mediul online este cel mai comod mod de a căpăta experiență.

Jocul Coyote Moon te duce cu gândul la deșertul din Sudul Americii. Jocul pune amprenta pe vechea cultură de acum 2000 de ani a lui Anasazi. Chiar dacă acest joc a pus bazele culturii din mediul antic este distractiv.
Jocul folosește un anumit șablon pentru un număr de sloturi ceea ce face din asta o călătorie distractivă în deșert.
Fundalul acestui joc este o lună plină în noapte, iar simbolurile cu valoare inferioară sunt cărți de joc în format standard. Jocul Coyote Moon conține 5 role, 3 rânduri și 40 de linii de plată.
Simbolurile cu valori mari sunt un craniu alb, o șopârlă, o colibă, o căprioară, și un lup care urlă la luna plină.
Coyote-ul este simbolul wild dominant. Simbolurile scatter sunt prezente ca fiind linii roșii trase manual.

Bonus la aparate online oferit din lumea antică a lui Coyote

Jocul Coyote Moon este un joc ca la aparate online care îți pot aduce zeci de rotiri gratuite. Pentru a deveni expert este nevoie să încerci de  mai multe ori această experiență în deșert. Rundele bonus câștigate îți aduc rotiri gratuite. Ce poți să faci cu ele? Te distrezi și te joci ca să devi un jucător mai bun. Dacă simbolul Scatter cade pe rolele 2, 3 și 4 se activează automat rotirile gartuite. Deci dungile roșii îți pot aduce 5 rotiri. Jocul Coyote Moon are o miză maxima pe linie 100 de monede ceea ce înseamnă o miză maximă pe joc de 4000 de monede. Bugetul cu care se începe un joc de Coyote Moon este de 5000 de monede! Așa că alege miza pe linie și liniile de bet! Hai la joc!

În timpul rotirilor gratis mai poți câștiga alte rotiri! Pentru aparate online rotirile Scatter sunt benefice, deoarece capeți experiență în domeniul jocurilor online.
La rundele gratuite liniile roșii se transformă în linii verzi. O altă caracteristică a rotirilor gratuite este că simbolurile au culoarea violet.

În runda bonus dacă pe o linie se vor afla simbolurile verzi se va primi încă o rundă bonus. Acest procedeu poate continua pe termen nelimitat.
Acesta este un joc distractiv și te face să experimentezi deșertul. Închide ochii și gândește-te că ești în deșertul Atacama.  Vino împreună cu noi să descoperim noi tărâmuri din America Latină. Nu rata această ocazie! Joacă-te azi, nu mâine!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016