18+

Crazy Cows

Joacă Crazy Cows gratis și distrează-te! Da, știm că, de obicei, te joci jocuri ca la aparate ca să te distrezi. Doar că, de data asta, Play N Go a dus totul la un alt nivel. Sigur te vei bucura de câștiguri și de specialele caracteristice producătorului, dar tematica e cireașa de pe tort. Îți vom prezenta totul despre aceasta și restul de elemente ale jocului în cele ce urmează, așa că citește cu atenție!

Iar dacă îți place acest joc, atunci încearcă și Planet Fortune Play N Go! Vine de la același producător, dar tematica și funcțiile ceva mai diferite.

Crazy Cows gratis – culege roadele de la fermă!

Voia bună este primul lucru care ne vine în minte când ne gândim la Crazy Cows gratis. De ce? Păi, să începem cu grafica. Vei vedea în fundal o fermă viu colorată, cu lanuri de floarea soarelui în ambele părți. Și, că tot vine vorba de soare, vremea ne face să credem că totul se desfășoară în toiul verii. În mijloc este o construcție din lemn pe care se află rolele și meniul, iar simbolurile sunt reprezentate de văcuțe în ipostaze tot mai amuzante.

Structura lui Crazy Cows gratis este de 5 role și 3 rânduri. Dacă ai mai jucat sloturi, atunci știi că este destul de comună. Liniile de plată sunt 15, dar poți să alegi tu exact pe câte joci. Noi recomandăm să rămâi pe 15, ca să ai cât mai multe șanse. 

Și mai recomandăm ca, atunci când te înregistrezi și iei un bonus jocuri ca la aparate, să joci Crazy Cows Play n Go. Vei vedea că fondurile din bonus merg foarte bine cu voia bună, amuzamentul și potențialele câștiguri din joc. Dar, acum hai să vedem cum faci să dai spin la prima rundă!

Cum joci Crazy Cows gratis?

Mulți ar spune că, pentru a juca Crazy Cows gratis trebuie doar să dai click pe butonul „Spin”. Nu e tocmai greșit, dar, dacă vrei să cunoști într-adevăr aparatul și să ai cât mai multe șanse de câștig, trebuie să mai faci niște pași. Hai să vedem care sunt aceștia!

 • 1. Pentru început, va trebui să pornești jocul Crazy Cows gratis. Pentru asta, doar dai un click pe „Start”, de mai sus. Apoi, aștepți puțin și gata.
 • 2. Apoi, odată intrat în joc, e timpul să setezi miza. Vei vedea că jos, în bara neagră, ai afișat pariul curent (bet), fix lângă balanță. Pentru a-l seta, stabilește întâi valoarea unei monede. Apoi, câte monede pariezi pe linie și pe câte linii joci. Acestea 3 elemente vor determina pariul final, pe care-l vezi jos. Miza minimă este de 0,01 credite, iar cea maximă e de 18,75 credite.
 • 3. Odată ce ești fericit cu miza, e timpul pentru primul tău joc ca la aparate Crazy Cows free. Mai exact, e timpul să dai Spin și să pornești prima rundă. Apoi, pentru următoarea, dă spin iar. Dacă te plictisești să pornești manual rundele, poți folosi Autoplay.

Simbolurile din Crazy Cows demo și cât plătesc

Simbolurile din Crazy Cows gratis sunt mai toate reprezentate de animale de la fermă și sunt foarte amuzante. Două dintre ele sunt speciale, deci le vom prezenta mai în detaliu în altă secțiune. Acum, hai să vedem cât plătesc cele normale!

 • – Văcuța gri, cu clopot – până la 750 fise
 • – Văcuța albă, cu coroniță – până la 500 fise
 • – Văcuța îmbujorată, pe fundal roz – până la 250 fise
 • – Porumbul și litera „C” – până la 150 fise
 • – Literele „R” și „A” – până la 125 fise
 • – Literele „Z” și „Y” – până la 100 fise

Dacă plățile de mai sus ți se par bune, stai să vezi ce-ți rezervă specialele din Crazy Cows gratis!

Aparat Crazy Cows gratis – care sunt specialele?

După cum spuneam, Crazy Cows are și niște simboluri ceva mai speciale. Acestea au anumite puteri, care te vor ajuta să câștigi mai mult, dar și mai des. Sună bine, așa-i? Păi, atunci, hai să nu mai zăbovim și să vedem care sunt acestea!

 • Wild – este reprezentat de taurul arătos. Va înlocui toate simbolurile (în afară de cele speciale), dacă poate completa o formație câștigătoare. De asemenea, poate plăti până la 2500 de fise.
 • Scatter – este reprezentat de câinele fermei, ce poartă o pălărie de paie. Acest simbol plătește oriunde pe ecran, iar fisele câștigate sunt multiplicate cu miza.
 • Bonus – este reprezentat de un hambar roșu. Dacă nimerești cel puțin 3, atunci se va declanșa modul bonus. Aici, alegi o văcuță care să facă un plonjon. Poți câștiga până la 150 de ori pariul tău și până la 30 de rotiri gratuite.
 • Reînvârtiti – numite și respinuri, acestea au loc când nimerești taurul arătos în combinație cu două jumătăți de inimioară. Atunci, Crazy Cows gratis te răsplătește cu până la 5 respinuri.

Speciale la fel ca în Crazy Cows gratis vei întâlni în puțin jocuri. Totuși, e bine să explorezi. Iar dacă îți plac tematicile amuzante, noi recomandăm să începi cu Penguin Style gratis pe Joc Aparat. Este un joc similar, dar de la alt producător. E rost de distracție și acolo, ai să vezi!

La ce cazinouri poți juca Crazy Cows online?

La noi, pe Joc Aparat, poți să te distrezi cu Crazy Cows gratis oricând. Mai mult de atât, poți să joci și de pe telefon, și de pe calculator. Totuși, faptul că joci gratis înseamnă că tot ce câștigi în această variantă a jocului este virtual. Deci, nu sunt bani reali.

Dar, dacă vrei ca aceste câștiguri să fie în bani reali, atunci va trebui să pariezi bani reali la rândul tău. Poți face asta într-un casino online, dar noi recomandăm să o faci într-unul bun, care să aibă licență, să aibă jocul, dar și oferte bune. De aceea, spunem că cea mai bună alegere ar fi NetBet.

Concluzii

În concluzie, dacă vrei să te distrezi cu jocuri ca la aparate, atunci Crazy Cows gratis e perfect. Nu numai că are o structură bună și speciale extraordinare, dar tematica și toate simbolurile lui aduc voie bună și bucurie în sufletele tuturor iubitorilor de jocuri de noroc. Așadar, încearcă-l și tu!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016