18+

Crown of egypt

Dacă ești pasionat de istorie și vrei să îmbini această pasiune cu posibilitatea unor câștiguri impresionante, unul din furnizorii tăi favoriți de păcănele (IGT – International Game Technology) îți prezintă Crown of Egypt slot gratis. Acesta este un joc care a făcut legendă printre gambleri încă din 2012. Combinația magică în cazul de față sună în felul următor: 5 role, 40 de linii de plată și 1024 de variante de câștig. Toate la dispoziția ta. Cele 1024 de modalități de câștig sunt opționale, ele putând fi activate dacă plătești 40 de fise suplimentare. La capitolul grafică, animație și sunet, Crown of Egypt încă se ține foarte bine, asta chiar dacă jocul a fost lansat acum mai bine de cinci ani. Acesta ar fi un mare plus pe care jocul îl aduce utilizatorilor nostalgici.

Crown of Egypt slot gratis

Simbolurile din acest joc merită toată atenția noastră. Toate te duc cu gândul al Egipt și poate te vor convinge încă și mai mult că vrei să vizitezi această țară, mai ales datorită piramidelor istorice. Avem printre simboluri coroana Egiptului, care funcționează ca logo, avem piramide, avem faraonul, o avem pe Regina Cleopatra și avem și cîteva zeități din panteonul egiptean. Vorbim de Ra, Anubis și Hathor. Toate aceste simboluri te duc mai aproape de câștig.

În materie de rotiri gratuite (una dintre cele mai atractive opțiuni pe care le întâlnești de obicei în sloturile importante, nici cele de la IGT nu fac notă discordantă), Crown of Egypt slot gratis se prezintă excelent. Feateure-ul de free spin se activează în momentul în care vor apărea cel puțin două simboluri piramidă pe rola mediană. Numărul rotirilor depinde de numărul de piramidce care aterizează pe această rolă. Două piramide îți aduc 10 free-spins, 3 piramide vin la pachet cu 15, în timp ce numărul maxim se atinge cu patru simboluri (20 de rotiri gratuite).

Poți încerca jocul și pe mobil. Testează-l gratuit cu noi și apoi mergi în cazinoul Netbet pentru un joc pe bani.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016