Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Dark Queen

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
dark-queen
dark queen gratis

Apasă START pentru a începe
Dark Queen

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Sloturile provenite din poveștile copilăriei pot fi cele mai interesante aventuri pentru adevărații gambleri. Este și cazul jocului celor de la EGT, Dark Queen gratis. Ne aducem cu toții aminte de Albă ca Zăpada și de cei Șapte Pitici, pentru că este un basm nemuritor. Euro Gaming Technology ți-a pregătit o aplicație cu cinci role, trei rânduri și 20 de linii câștigătoare. Return to Player Rate are o valoare foarte bună pentru cei care aleg să învârtă rolele la Dark Queen gratis.

Crezi că găsești acum ceva mai bun decât 96.01% și la același nivel de volatilitate? Noi spunem să te mai gândești. Deși lansat în 2015, lucrurile se prezintă excelent în continuare. Având și versiune de mobil sau tabletă, acest joc atrage tot mai mulți oameni în fiecare zi. Jocul poate fi testat gratis în secțiunea noastră dedicate și apoi în versiunea cu fonduri în cazinoul Maxbet Online. Vei beneficia de o ofertă senzațională de  250% (suma maxima la care poți ajunge este de 1.800 de lei). Adaugă la asta și 30 de rotiri gratuite.

Dark Queen gratis – simboluri și alte opțiuni de neratat

Pentru acest slot, simbolurile se impart în trei categorii principale pentru jocul celor de la EGT. Vorbim de următoarele trei variante:

  • Simboluri cu valoare mică, dar cu un aer mistic (simbolurile cărți de joc – A, K, J, Q);
  • Simboluri cu valoare medie (pălăria unui vânător, o veveriță care ronțăie o nucă, o geantă roșie plină cu pietre prețioase)
  • Simbolurile cele mai importante care joacă și rolul de scatter și wild sunt Albă ca Zăpada (se pregătește să muștedintr-un măr roșu), dar și Dark Queen (Regina Întunericului).

Vei găsi în acest joc și rotiri gratuite sau funcția Gamble (funcție specifică pentru sloturile EGT și Novomatic). Pregătește-te de spectacol cu un slot de nota 10, cu o poveste extraordinară!

Ia-ți Rotirile Gratuite