Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Dazzle me

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
dazzle-me
dazzle me slot gratis

Apasă START pentru a începe
Dazzle me

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Te întrebi constant ce sloturi să mai joci astăzi. Uneori răspunsul e chiar la îndemâna ta. Dazzle Me gratis de la NetEnt. Numărul de role este variabil în acest joc, ceea ce îi conferă originalitate și unicitate între sloturile disponibile în acest moment pe piața online din România.

Descoperă cum poți obține câștiguri însemnate cu Dazzle Me chiar aici pe portalul tău favorit, Joc Aparat. Cu un Return to Player Rate spectaculos (96.9%) și cu nu mai puțin de 76 de linii de plată, acest Dazzle Me e genul acela de joc pe care nu îl poți uita o dată ce ai început să te bucuri de el.

E bine să iei la cunoștință faptul că fisele pot fi activate prin butonul Spin sau te poți folsoi de butoanele din secțiunea Nivel. Mai mult, jocul ne amintește de un alt slot foarte colorat, și anume de Cool Jewels de la Williams (WMS). Simbolurile care ne fac cu ochiul sunt diamantele colorate, clopoțeii și șeptarii.

De ce ne place Dazzle Me gratis

Îți mai dăm o veste bună, care să te facă să îți dorești să joci slotul celor de la NetEnt cu și mai multă pasiune. Volatilitatea din Dazzle Me e una medie, ceea ce îl face o variantă bună pentru orice tip de jucător din cazinoul online. Hai să vorbim puțin despre rotirile gratuite, unde slotul acesta excelează. Când apar cel puțin trei simboluri free spin pe ecran, atunci se activează această specială pentru jucătorii speciali ca tine. Astfel, intri în cursă pentru 8, 12 sau chiar 16 runde gratuite.

Nu neglija nici funcția Wild Reels, care îți dă șansa de a transforma simbolurile obișnuite de pe mai multe role în simboluri wild. Și de aici vin încă și mai multe câștiguri. Slotul se găsește în portofoliul partenerului nostru, Maxbet. Poți de exemplu accesa oferta de 50 de lei fără depunere și să învârți rolele în Dazzle Me gratis. Tu ce sloturi mai joci?

Ia-ți Rotirile Gratuite