Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Dead or Alive

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
dead or alive gratis
dead or alive

Apasă START pentru a începe
Dead or Alive

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Dead or Alive gratis este un joc aparat clasic de divertisment creat de către firma NetEnt. Povestea jocului se bazează pe încălcarea legilor și are o caracteristică impresionantă de free spins. În această rundă poți obține până la 29 rotiri gratis și toate câștigurile tale pot fi dublate.

Cu toate acestea, câștigurile mari o să vină atunci când nimerești caracteristica Sticky Wild – poți să obții victorii de până la 3.000 de ori miza la fiecare rotire! Wow! Jocul pare să aibă multe premii! Hai să vedem cu ce ne mai surprinde! Ești pregătit? Și noi! Să-i dăm drumul!

Caracteristici Dead or Alive gratis

Slotul Dead or Alive gratis este un joc format din 5 tamburi și 9 linii de plată, creat de către NetEnt. Tema acestui joc este filmul Wild West, care conține cei mai mari răufăcători din toate timpurile, cum ar fi Billy the Kid și Jesse James. Acest joc este considerat ca fiind unul clasic de iubitorii de sloturi, pentru că oferă victorii uriașe. Poți să te joci Dead or Alive gratis pe toate dispozitivele, începând de la 9 monede ajungând până la 18 monede pe rotire.

Jocul are o caracteristică interesantă de Free Spins care se declanșează dacă obții 3 sau mai multe simboluri Guns oriunde pe role. Vei primi 12 rotiri gratis și toate câștigurile sunt dublate. Un premiu în bani este acordat înainte de a juca – acest lucru depinde de numărul de pistoale împrăștiate pe care le obții pentru a declanșa caracteristica. Premiul în numerar variază de la 4x miza până la 2.500x pariul total.

Ceea ce face caracteristica Free Spins să fie mai atrăgătoare față de Sticky Wild sunt rotirile gratis și multiplicatorii. Simbolul wild pentru acest joc este imaginea unui răufăcător. Una sau mai multe simboluri wild îți vor oferi 5 rotiri gratis suplimentare. De asemenea, poți să mai adaugi si alte rotiri gratuite dacă nimerești simbolurile scatter în această rundă. Dacă ai noroc poți ajunge până la 29 de rotiri gratuite.

Poți să câștigi până la 3.000x suma totală pariată pentru fiecare rotire. Este un joc plin de premii și surprize! Dacă vrei să vezi care sunt cele bune bonusuri oferite de cazinourile de top din România intră pe Top Casino pe JocAparat.ro!

Ia-ți Rotirile Gratuite