Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Divine Fortune

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
Divine Fortune gratis
divine fortune gratis

Apasă START pentru a începe
Divine Fortune

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Divine Fortune gratis este un slot care are un jackpot progresiv, cu 5 tamburi și 20 de linii de câștig. Acest joc aparat este produs de către cei de la Net Ent! Jocul are tema inspirată din Grecia Antică, și prezintă creturi mitice precum: Medusa, Minotaur și Phoenix. Simbolul Wild pentru jocul Divine Fortune gratis va declanșa caracteristica Falling Wild Respins. Acest lucru se va întâmpla dacă simbolul wild se află într-o combinație câștigătoare.

Caracteristica Wild on Wild se va extinde și va curpinde toată rola și îți poate oferi rotiri gratuite. Caracteristica de Free Spins îți oferă până la 12 rotiri gratis și un simbol wild care va declanșa caracteristica Wild on Wild și se vor activa tamburi wild. Divine Fortune gratis conține 3 jackpoturi care pot fi activate în caracteristica de Jackpot Bonus.

Divine Fortune gratis creat de către NetEnt este un slot cu jackpot progresiv, cu 5 role și 20 linii de câștig care poate fi jucat pe desktop, mobile și tabletă. Limita de pariere începe de la 20 de monede și poate ajunge până la 100 de monede pe rotație. Fii pregătit să faci o excursie în Grecia Antică, unde o să vezi monede de aur, averi legendare și jackpot-uri progresive.

Din punct de vedere vizual, Divine Fortune gratis arată fantastic. Simolurile de pe role includ personaje mitice, precum: Medusa, Leul Nemean, Minotaur, Phoenix și cărțile de joc ( A, K, Q, J ). Pegasus ( calul alb ) este simbolul wild și înlocuiește toate simbolurile pe role, cu excepția caracteristicilor Free Spins și Bonus.

În ceea ce privește caracteristicile bonus, jocul are în total 4. Prima este caracteristica Falling Wilds Respin, Wild on Wild, Free Spins și funcția de Jackpot Bonus.

Da, există o caracteristică de Jackpot Bonus care se activează dacă nimerești 3 sau mai multe monede de aur. Aceste simboluri se plasează aleatoriu pe role înainte de a porni această funcție și conțin 15 role independente care se rotesc singure.

Fiecare simbol de bonus îți poate oferi între 10 și 200 de ori miza. În plus, o să începi cu 3 rotiri, iar numărul de free spins se va reseta la 3 dacă un simbol Bonus va ajunge pe role.

Vezi ce premii te așteaptă la acest joc și bucură-te de toate câștigurile pe care ți le oferă acest joc aparat online! Îți urăm multă baftă!

Ia-ți Rotirile Gratuite