18+

Easter Island

Dacă îți plac aventurile și te bucuri de călătorii în locuri exotice, atunci e neapărat să încerci uimitorul slot de la Yggdrasil. Vorbim despre Easter Island, o aplicație cu  un Return to Player Rate foarte bun (96.1%), cinci role, 3 rânduri. Frumusețea jocului constă în faptul că cele 27 de linii de plată se pot extinde până la 103. Easter Island slot gratis poate fi jucat și la unul dintre partenerii Joc Aparat. Este vorba de excelentul casino online Netbet, despre care am mai vorbit și cu alte ocazii.

Grafica și partea audioo din acest joc ne amintesc de un video-slot care a făcut senzație în rândul împătimiților de jocuri ca la aparate. Suntem siguri că și tu crezi la fel, Easter Island fiind asemănător cu hitul celor de la NetEnt, Gonzo’s Quest.

Easter Island slot gratis

Două statuete de pe Insula Paștelui încadrează rolele și jocul în sine. De asemenea, cromatica jocului este una cu adevărat specială. Simboluri deosebite, care au legătură cu insula fac deliciul jucătorilor. Easter Island slot gratis înseamnă și simboluri deosebite precum vulpi, păsări, broaște, pești și șopârle.

Nu poți să nu te bucuri de frumusețea și energia pe care ți le transmit acest joc. Simbolul Wild din acest slot Yggdrasil este o mască aurie, care ne amintește de filmele din copilărie cu mumii. Acest simbol va apărea doar pe rolele 2 și 4 și poate înlocui orice alt simbol. De aici rezultă combinații câștigătoare care îți vor tăia respirația.

Te bucuri de asemenea și de un sistem de respin, cu combouri de trei simboluri (îți aduce o rotire gratuită), patru simboluri în combo ( un free spin și un total de 65 de linii de plată generate) sau chiar cinci simboluri în combo (un respin și fabuloasa sumă ded 103 linii de plată. Să înceapă aventura și să vină câștigurile!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016