Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Elven Princess

Ia-ți Rotirile Gratuite la Admiral

100% Bonus Pana la 900 RON + 100 RON Gratis + 50 Rotiri Gratis Fără Depunere
elven princess
Elven Princess

Apasă START pentru a începe
Elven Princess

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc)
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Cei de la Novomatic ne-au obișnuit cu jocuri de aparate interesante din punct de vedere al graficii, dar mai ales în ceea ce privește funcțiile speciale cu bonus. Elven Princess slot nu face excepție de la regulă și ne întâmpină cu simboluri mistice sub formă de animale din pădure și intrumente magice, toate însoțite de multiplicatori ai mizei și rotiri gratuite. Cu 5 role și 40 de linii de plată, combinații norocoase te așteaptă la fiecare pas!

Înainte să începi jocul nu uita să selectezi valoarea monedei de joc de pe fiecare linie, precum și numărul de linii de plată. După aceea, tot ce trebuie să faci este să urmărești simbolurile norocoase wild și scatter. Prințesa Elf este chiar simbolul Wild și poate să înlocuiască toate simbolurile, în afară de cele Scatter sub formă de sferă din cristal. 5 simboluri Wild pe aceeași linie îți multiplică miza de 2000 de ori, iar 5 scatters oriunde pe liniile de plată îți aduc de 4000x miza. Totuși, asta nu e tot ce îți aduc simbolurile scatter, pentru că 3 sau mai multe declanșează bonusul cu rotiri gratuite.

În timpul funcției cu rotiri gratuite, cea de bază cu 15 runde bonus, primești un multiplicator de 3x, ceea ce înseamnă că toate câștigurile îți sunt triplate. Încă 3 cristale scatter completează bonusul cu alte 15 rotiri gratis pentru un total de 30! Câștigi fără să te folosești de banii depuși. Sună extrem de profitabil!

Cu toate astea, cel mai important aspect la Elven Princess slot rămâne faimosul jackpot slot. Tot în timp ce e activată funcția bonus, pe liniile de plată vor apărea din ce în ce mai multe prințese wild. Dacă ai norocul să găsești 20 de astfel de simboluri o să deblochezi jackpotul progresiv. Nu uita că trebuie ca în acel moment să joci cu o miză maximă pe toate liniile.

Joacă gratuit orice variantă de jackpot slot pe Joc Aparat. Descoperă toate jocurile cu tematici inspirate din filme sau animații cunoscute și alege-l pe cel care ți se potrivește. Fă-ți propria strategie de joc și pregătește-te să câștigi cu bani adevărați la orice slot.

Ia-ți Rotirile Gratuite