Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Extra Stars

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
Extra-Stars
Play slot

Apasă START pentru a începe
Extra Stars

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Povestea sloturilor fermecate nu se termină practic niciodată. Practic jocurile și combinațiile de culori se amestecă în așa mod încât niciodată nu vei avea în fața ta un același joc. Și acesta e doar cazul aplicațiilor venite de la un singur furnizor de jocuri, noi putând extinde discuția la toți furnizorii de jocuri. Într-o situație asemănătoare se găsește și jocul pe care ți-l propunem azi. Extra Stars gratis de la EGT, lansat în 2015 este un campion în ceea ce privește caracteristicile unei aplicații cu păcănele.

Extra Stars, un joc cu o abordare clasică spre retro, prezintă cinci role, trei rânduri, iar procentul RTP-ului este unul considerabil, 95.78%. Ne aflăm în fața unei volatilități medii și ne bucurăm de zece linii de plată sau pariere. Cadrul,  mecanismele și sentimentele degajate din Extra Stars gratis ne sunt familiar nouă celor care ne bucurăm constant de jocurile produse de Eugo Game Technology.

La ce simboluri să ne uităm în Extra Stars gratis

Simbolurile sunt cartea de vizită a oricăui slot special, iar EGT a fost atent la acest aspect și de data aceasta. Feliile de pepene, strugurii, cireșele, lămâile, șeptarii și mult-râvnitele stele. Sentimentul acestui joc este pentru orice player unul de acasă, un loc liniștit unde îți poți construe în liniște strategiile. Jocul poate fi testat pe tabletă, telefon intelligent sau desktop în variantă gratuită și apoi poți merge pe Winbet Casino pentru jocul pe bani.

E bine să cunoști faptul că simbolul wild din acest joc este desigur cea mai strălucitoare stea din cadrul jocului. Ea poate substitui majoritatea simblurilor din acest joc. Nu rata nici suspansul și adrenalina generate de funcția Gamble (atât de des întâlnită la sloturile EGT și Novomatic). Prinde moda sloturilor cu fructe și intră în lupta adevăraților câștigători. Miza? Să fii cel mai bun jucător de sloturi din România. Crezi că faci față?

Ia-ți Rotirile Gratuite