18+

Fairytale Legends

Fairytale Legends gratis nu e doar o poveste de adormit copii, e mai mult decât un slot special de la furnizorul nostru favorit, NetEnt. Avem de a face cu un joc cu o structură cu care ne-am obișnuit la multe dintre jocurile noastre favorite (cinci role, trei rânduri), dar și cu câteva elemente distinctive: nu mai puțin de 243 de linii de plată și un procent al indicelui Return to Player Rate de 96.48%. Poți juca slotul la Netbet Casino

E o valoare extrem de mare pentru care mulți dintre jucătorii din Fairytale Legends gratis Mirror Mirror  vor fi extreme de recunoscători. Mai mult, jocul lansat în 2018, poate fi jucat pe oricare dintre dispozitivele disponibile la ora actuală. Vorbim de telefoane sau tablete cu Android sau iOS, dar și de calculatoare care funcționează sub sistemul de operare Windows. Jocul reface atmosfera pe care o regăsim în animațiile de la Disney și cu precădere în basmul copilăriei, Albă ca Zăpada. Dar să ne uităm mai atent la acest slot.

Specialele cu care ne întâmpină Fairtytale Legends gratis

Dacă ne uităm la simboluri, trebuie să ne bucurăm în primul rând de cele cu valoare mare: Albă ca Zăpada și regina, felinarul, cristalul, logo-ul jocului, cufărul, o oglindă, o zână. Bineînțeles că au importanța lor și simbolurile mai mici, acestea fiind reprezentate de cărțile de joc. Toate acestea simboluri vor fi combinate în fel de fel de runde speciale, despre care îți vei dori să afli cât mai multe informații.

Iată câteva dintre aceste runde speciale și cum pot ele să te aducă printre câștigători:

  • Fairy Magic Spin – câștigi premii relevante cu simboluri cu valoare medie. Merită să te bucuri de acest feature.
  • Respin în oglindă – Oglinda trebuie să apară pe rola din mijloc, iar un respin se va declanța cu această ocazie. Simbolurile cu Alba ca Zăpada vor rămâne în poziția inițială.
  • Runda bonus – pornește în momentul în care vei prinde 3 simboluri din cufăr pe ecranul principal al jocului. Multiplicatorul aici este 15X.
Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016