18+

Family guy

Family Guy este poate unul dintre cele mai îndrăgite seriale de animație din istoria televiziunii. Alături de South Park și de Familia Simpsons, Family Guy a făcut istorie în ultimii aproape 20 de ani. IGT s-a gândit să dubleze experiența de pe micul ecran într-un slot video și astfel a apărut Family Guy slot gratis. Avem de a face cu un slot cu cinci role, trei rânduri și treizeci de linii fixe de plată.

Family Guy slot gratis – simboluri & alte aspecte

Fundalul acestui joc este reprezentat de camera zi a familiei Griffin, iar majoritatea personajelor din serial apar cu replicile care le-au consacrat. Efectul sonor este ajutat și de muzica originală din film. Cele șase personaje principale din Family Guy se regăsesc și în Family Guy slot gratuit. Peter, Lois, Brian, Stewie, Chris și Meg te acompaniază pe doată desfășurarea jocului cu rolele. Ele sunt cele mai prețioase personaje și în materie de simboluri.

Logo-ul jocului este simbolul wild din acest joc și poate înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolului scatter World Bonus. Micuțul și simpaticul Stewie este responsabil de acest bonus. Bonusul este declanșat în momentul în care scatterul apare oriunde pe rolele doi, trei și patru. Acolo, slotul va căpăta accente de quest, iar Stewie va decide pentru tine dacă te vei bucura de Chicken Fight (scenă celebră),  Lois’ Hot Free Spins sau Drunken Clam (celebrul bar din serial).

Griffin Family Mystery Feature

Nici aceste runde special nu ai voie să le pierzi din atenție. Pentru că și ele pot însemna Family Guy slot gratis, mai ales atunci când nu te aștepți. Griffin Family Mystery Feature este o opțiune declanșată în mod aleator (ca mai toate poantele din serial) pe rola a doua. Fiecare dintre membrii familiei reușesc să te surprindă cu feature-ul aferent. Pe cine vei alege să te conducă spre câștiguri? Cum ar zice Stewie, copilul diabolic: Victory shall be mine!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016