18+

Supreme Hot

Cei care sunt pasionați de sloturi cu simboluri clasice de tip fructe sau șeptari se pot bucura de acest tip de joc aparat cu slotul Flaming Hot. Conceput de Euro Games Technology, Flaming Hot egt își întâmpină jucătorii cu o interfață prietenoasă și tot feluri de simboluri norocoase, cum este simbolul Wild, care apare scris ca atare pe rolele slotului, sau simbolul Scatter in formă de dolar.

Înainte ca jocul să înceapă, o miză trebuie aleasă . Sub rolele jocului sunt poziționate 5 mize prestabilite din care jucătorul poate să aleagă și pe care poate să le alterneze pe parcurs. Funcția autoplay îi permite celui care joacă să continue slotul cu miza setată de el înainte, iar rolele vor continua să se rotească până la următorul câștig sau până este aleasă o nouă miză.

Așa cum ne-a obișnuit seria de jocuri Hot, jucătorii își pot maximiza câștigurile cu funcția Gamble, atunci când apare pe ecran butonul cu același nume. Asta înseamnă că trebuie ghicit dacă culoarea unei cărți așezată invers este roșie sau neagră. În condițiile în care răspunsul este corect, suma câștigată de jucător este dublată. Dacă, în schimb, răspunsul nu corespunde cu ceea ce apare pe cartea de joc, întreaga sumă este pierdută. Partea bună este că în orice moment, jucătorul poate să decidă dacă să părăsească funcția Gamble, dacă a câștigat și și-a multiplicat suma la câteva runde. Este un moment perfect de a colecta banii câștigați, accesând butonul Collect.

O altă supriză care îi așteaptă pe jucători la Flaming Hot egt este super bonusul Jackpot Cards Mystery. Activat de obicei chiar înainte ca jucătorul să își retragă suma obținută, bonusul e făcut special pentru a mări câștigurile considerabil și a-i răsplăti pe cei care au reușit să rămână în joc un timp îndelungat. Fiind un jackpot de tip mystery, jucătorul trebuie să selecteze din cele 12 cărți de joc așezate invers, până când nimerește 3 cărți cu simboluri identice.

Joacă gratuit Flaming hot egt chiar aici și pregătește-te pentru sloturi cu câștiguri mari de bani!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016