18+

Football Champions Cup

Care este cel mai popular sport la nivel mondial? Fotbalul. Și care este cea mai populară activitate de petrecere a timpului liber din mediul online? Păcănelele. Cum ar fi dacă cele două s-arcombina în mod fericit? Cei de la NetEnt au studiat această posibilitate și au lansat jocul Football Champions Cup gratis.

Acest slot a fost lansat pentru a sărbători Campionatul European din Franța 2016, dar este încă foarte popular atât printre microbiști, cât și printre gamblerii dedicați. După antrenamentul cu runde gratuite de pe site-ul nostru, poți să mergi la campionatul online de sloturi cu Football Champions Cup. Cazinoul Maxbet îl oferă pe bani reali în site-ul său. De asemenea, revendică și bonusul nostrum de 250% până la 1.800 lei, la care se adaugă 100 de lei fără depunere. Asta inseamnă mai multe runde pentru tine.

Football Champions Cup – informații tehnice și special

Cu un Return to Player Rate de 96,82% (unul dintre cele mai competitive de pe piață), cu o structură deja clasică 5X3 (cinci role și trei rânduri), dar și cu 20 de linii de plată fixe, acest joc este foarte bine optimizat pentru platformele mobile. Asta înseamnă că poate fi jucat la o calitate ridicată și pe smartphone sau tabletă.

Dacă vorbim despre simbolurile din Football Champions Cup gratis, lucrurile au bineînțeles legătură cu sportul rege. Tricoul, gheata, mănușa de portar, fluierul arbitrului, dar și logo-ul unor echipe consacrate, echipele naționale care au participat la Euro 2016. Ca orice joc de păcănele consacrat și acesta oferă simboluri de tip cărți de joc.

Dacă ne referim la specialele din acest joc, cu siguranță vom fi atenți la minge (simbolul wild) și la cupă (simbolul scatter). De asemenea, simbolul bonus îți poate aduce o rundă suplimentară. Ține cont și de faptul că poți obține până la 210350 monede cu Football Champions Cup gratis. Tu faci jocul, tu driblezi, tu marchezi, tut e bucuri al finalul zilei de premii. Fii atent la runda suplimentară bonus. Aceasta se lasă cu o serie specială de penalty-uri, pe care nu ai voie să o ratezi.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016