Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Frog story

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
frog-story-slot
Play slot

Apasă START pentru a începe
Frog story

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Broaștele ce se transformă în prinți nu mai sunt de mult o surpriză pentru nimeni. Nici cei de la EGT nu au putut ocoli povestea transformării banalului animal în prințul fermecător. Frog Story este unul dintre acele sloturi pe care nu le poți uita foarte ușor. Avem de a face cu un slot cu acumulare progresivă, cu un RTP extrem de competitive – 95.87%. Vorbim de o structură pentru jocul Frog Story cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Frog Story gratis înseamnă și Wild, Scatter și Multiplicator.

Frog Story gratis – povestea

Acțiunea slotului se desfășoară într-o pădure fermecată, de unde apar personaje de basm. Ne întâlnim cu prințesa, prințul, vrăjitorul bătrân și înțelept. De asemenea, arsenalul jocului mai cuprinde și cufărul comorii, setul cu poțiunea magică și mai ales nelipsitul castel. Broasca joacă roul simbolului Wild, iar importantul castel reprezintă Scatterul. EGT depășește așteptările userilor cărora le plac atât poveștiel, dar mai ales păcănelele.

Frog Story gratis este și despre câștigarea marelui jackpot, la care toți toți jucătorii râvnesc. Ca mai toate jocurile produse de EGT li Frog Story gratis este prevăzut cu această funcție, care merge pe patru niveluri. Dacă vei ajunge în runda în care trebuie să alegi 3 cărți dintr-un total de 12 (așezate cu fața în jos), vei ști că momentul respective este extrem de aproape. Frog Story este dotat și cu celebra funcție Gamble. Vei fi pus în fața alegerii. Roșu sau negru? Dublu sau nimic? Vei ști oare să alegi momentul în care să continui și momentul în care să te oprești din mizat pe funcția gamble?

Și acest joc, dar și multe altele pot fi testate în variantă gratuită pe site-ul Joc Aparat. Asta nu e tot. dacă vrei să dovedești însă că ești cel mai bun, revendică un bonus care face diferența.

Ia-ți Rotirile Gratuite