18+

Fruits’n Sevens

Iată un slot din gama jocuri jackpot care ne va aminti de clasicele aparate din cazinourile reale. Fruit n Sevens este un joc produs de Novomatic, cu 5 role și 5 linii de plată fixe. Simbolurile pe care le întâlnim în slot sunt cele deja cunoscute la jocuri clasice cu fructe și norocoșii șeptari, dar vin cu o grafică puțin schimbată.

Fruit n Sevens este alegerea perfectă pentru toate tipurile de jucători, tocmai pentru că miza pe care o poți alege pentru fiecare linie de plată poate să fie 8 sau să urce până la 2000. Butonul Autoplay îți stă oricând la dispoziție, în cazul în care vrei să rulezi aceeași miză de mai multe ori la rând fără să apeși de fiecare dată Start.

La jocuri jackpot, cele mai importante sunt simbolurile norocoase care îți deblochează întreaga sumă din premiu. În cazul nostru ai nevoie de 5 șeptari pe oricare din liniile active pentru a ajunge la jackpotul progresiv. Suma este permanent afișată deasupra rolelor și crește cu fiecare nouă rundă, consomitent cu valoarea mizei de joc.

Funcții Fruits n Sevens gratis

Funcția Gamble specifică jocurilor retro cu fructe este și de această dată prezentă în slotul Fruits n Sevens. De fiecare dată când reușești să obții combinații norocoase pe liniile de plată, ai oportunitatea să le dublezi la Gamble. Practic, tot ce ai de făcut este să ghicești culoarea unei cărți de joc întoarsă pe dos. Alege corect între roșu și negru și poți fie să avansezi la un alt nivel și să îți multiplici iar miza, fie să îți colectezi suma și să continui jocul. Ai 5 șanse în total, însă orice răspuns greșit pe parcurs îți anulează toate câștigurile.

Joacă gratuit pe Joc Aparat toate sloturile cu jackpot care te interesează. Poți treptat să schimbi peisajul fructat cu aparate cu tematici mult mai captivante. Vrei să pleci într-o aventură cu pirați în Pirates Millions sau să te lupți cu gladiatorii în Gladiator Jackpot? Alternativele sunt nelimitate și adăugăm contant noi jocuri care să îți pună imaginația la încercare. Ai cele mai bune oferte de jocuri cu bonusuri din partea cazinourilor de top, pentru momentul în care vrei să câștigi pe bani adevărați.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016