Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Game of thrones

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
game-of-thrones
game of thrones slot gratis

Apasă START pentru a începe
Game of thrones

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Știm că ai trecut cu bine de ultimul episod din serialul de la HBO, dar că vrei să rămâi conectat cu actorii tăi favorite. Cu Slotul Game of Thrones gratis o poți face și în plus de asta, te bucuri și de premii pe care nu le-ai fi sperat în altă parte. Microgaming a lansat acest joc în 2014 și de atunci încoace lucruile au început să meargă din ce în ce mai bine pentru cei care iubesc deopotrivă serialul și slotul.

Poți testa acest joc senzațional pe bani la Maxbet Casino, mai ales că acest joc este foarte bine implementat atât pentru mobil, cât și pentru desktop. După jocul gratis, poți alege și variant pe fonduri reale. Dacă nu știi ce să alegi vara asta, nu ar strica să încerci Game of Thrones gratis pe platforma Joc Aparat. Te așteaptă cinci role și trei rânduri, dar și încă 243 de linii de plată.

Vezi ce înseamnă specialele din  Game of Thrones gratis

Creatorii jocului au reușit să mențină tensiunea și atmosfera din serial. Practic, aceasta a fost translatată de pe micul ecran pe dispozitivele pe care joci slotul Game of Thrones gratis. Te așteaptă desigur și rundele gratuite. Nici rata de întoarcere a sumelor investite nu este un criteriu pe care îl poți neglija. 95% Return to Player Rate înseamnă un procent de doar 5% pentru casa de pariuri. Dar haideți să vedem cum își impart familiile din Urzeala Tronurilor supremația pe rotirile gratuite din slotul de la Microgaming.

Casa Stark (sigur îi știi pe Sansa, Arya, Robb sau Bran) te însoțește cu 14 rotiri gratuite, cu un multiplicator 3X, dar și cu cinci simboluri de tip stacked.

Casa Lannister (sigur ți-i amintești pe Tyrion, Jaime, Joffrey)   are pentru tine zece runde gratis, un multiplicate 4X, dar și patru simboluri stacked.

Casa Baratheon nu se lasă nici ea mai prejos cu opt runde gratis, un multiplicator cu cinci și trei simboluri stacked.

La final, merită să te uiți și la Casa Targaryen, care are pentru tine 18 free spins, un 2x și șase simboluri stacked.  Tu de partea cui ești în game of Thrones gratis?

Ia-ți Rotirile Gratuite