Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Giant’s Gold

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
giants-gold-medium
Play slot

Apasă START pentru a începe
Giant’s Gold

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Nu e foarte ușor să te decizi ce videoslot vei încerca astăzi. Ai atât de multe opțiuni pe site-ul Joc Aparat, încât fiecare decizie trebuie cântărită cu mare atenție. Lansat la finalul anului 2013 și având o excelentă rată de returnare (RTP = 96.21%), Giant’s Gold de la WMS (Williams Interactive) se situează încă în preferințele jucătorilor de top. Poți încerca Giant’s Gold gratis în secțiunea de jocuri gratis de pe site.  Dacă vei încerca acest joc, pe lângă șansele foarte mari de a câștiga bani buni, te mai așteaptă și o atmosferă de basm, o muzică extrem de calmă și liniștitoare, dar și comori ascunse pe care ești îndemnat să le descoperi învârtind rolele.

Prin ce se diferențiază Giant’s Gold gratis

Structura  jocului nu este una uzuală. Avem o primă matrice de forma 5*4 (5 role și 4 rânduri), la care se adaugă a doua matrice care te premiază și ea consistent. Această a doua matrice are o formă de 5 role și 12 rânduri. Astfel, avem de a face cu 100 de linii de plată pe întreaga suprafață. Acest mastodont aprimit numele Colossal Reels. Nu ai foarte multe astfel de opțiuni, astfel că Giant’s Gold gratis este o alegere foarte potrivită.

În materie de simboluri speciale, jocul celor de la WMS nu se prezintă rău deloc. Jack este unul dintre protagoniști, harpa aurie este iarăși un simbol foarte important. Nu poți rata nici oul auriu, nici vrejul de fasole și nici gâsca. Înfruntarea lui Jack cu uriașul ne amintește desigur de povestea copilăriei Jack și Vrejul de Fasole, un basm provenit din Anglia.

Există mai multe variante prin cared poți ajunge la premiile cele mai importante. Una dintre opțiuni o reprezintă cele trei ouă aurii care vor ateriza pe rolele 1,3,5 sau pe rolele principale ale deja celebrului Colossal Reels. Doar pentru asta vei fi răsplătit cu 5 rotiri gratuite pentru unul dintre cele mai faine jocuri ale momentului. Joacă încrezător Giant’s Gold gratis și pregătește-te pentru încă și mai multe premii!

Ia-ți Rotirile Gratuite