Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Gladiator

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
gladiator
Gladiator

Apasă START pentru a începe
Gladiator

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc)
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Adrenalina pe care o simțeau luptătorii în coloseum se apropie cumva de ceea ce resimt jucătorii în Gladiator Jackpot slot. Cu un jackpot progresiv care se situează undeva în jurul sumei de 2 milioane de euro, nu poți decât să te întrebi cum ar fi să intri în posesia întregii sume după un sigur joc. În orice caz, nu ai cum să te plictisești cu o grafică realizată după cunoscutul film Gladiator, cu personaje legendare și secvențe din film. Nici nu o să îți dai seama când micile premii se vor transforma în profit pe termen lung.

Dacă ai avut ocazia să încerci versiunea mai veche a slotului, atunci știi deja că te așteaptă o mulțime de runde bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori. Gladiator Jackpot slot este format din 5 role și 25 de linii de plată ajustabile, pe care o să întâlnești tot felul de simboluri norocoase specifice gladiatorilor romani. Casca de protecție este simbolul Wild, iar coloseumul este cel Scatter, ambele declanșând funcții speciale care te duc mai aproape de marele câștig.

Bonusul Gladiator e activat dacă reușești să aduni 3 căști de protecție pe rolele 2, 3 și 4. De aici începe adevărata distracție, pentru că în timpul rundei bonus 9 astfel de căști vor apărea pe role. Acestea pot fi din aur, argint sau bronz și îți multiplică miza de joc indiferent de combinația lor. Pentru jackpot însă, toate cele 9 căști trebuie să fie aurii! Fie că se nimerește să fii norocosul câștigător sau nu, tot vei aduna o sumă de bani consistentă în urma celui de-al doilea bonus. Coloseum Bonus începe în momentul în care apar pe rolele slotului 3 simboluri scatter. Imediat după îți va apărea pe ecran un mini-joc în care ai posibilitatea să obții multiplicatori ai mizei, rotiri gratis și simboluri scatter sau wild în plus.

Jackpotul în sine este o tentație suficient de mare și un motiv excelent să încerci acest slot. Joacă gratuit chiar aici pe site și concepe o strategie care să îți asigure maxim de profit în cel mai scurt timp. Spor la joc!

Ia-ți Rotirile Gratuite