Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Gold Lab

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
jocuri ca la aparate Goldlab
Gold Lab

Apasă START pentru a începe
Gold Lab

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc)
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Dacă îți mai aduci aminte de Laboratorul lui Dexter, în care era prezentă și sora lui blondă cu două codițe și acesta mereu încerca tot felul de experimente. Acest joc se bazează pe experimente de simboluri care-ți vor adăuga ceva în plus contului tău.

Undeva prin lume, cineva încă mai crede că experimentele de laborator sunt posibile. Asta este o veste destul de bună pentru că avem un joc de aparat cu adevărat impresionant pe această temă. Transformarea metalelor de bază în aur poate fi văzută ca o metaforă pentru transformarea acestora în câștiguri mari, iar cei de la Quickspin a adus la viață jocul Gold Lab gratis.

Gold Lab gratis este un joc cu 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată. Aceste role se învârt pe partea exterioară a unei mașini, în timp ce omul de știință nebun se uită cu entuziasm pe partea stângă. Efectele sonore sunt bune și vei auzi un zgomot doar atunci când formezi o combinație câștigătoare.

Simboluri Gold Lab gratis

Laboratorul wild de aur – Există 5 simboluri cu valoare ridicată care cuprind 5 pietre de diferite culori, și anume: roșu, roz, verde, violet și albastru. Valorile mai mici sunt reprezentate de patru pahare în diferite culori: roșu, portocaliu, verde și roz.

Simbolul wild este aurul cel mare care va înlocui celălalte simboluri, cu excepția paharului de aur Bonus. Acest simbol bonus poate să fie oricare dintre paharele menționate mai sus dacă se află în interiorul unui cadru de aur.

Caracteristicile bonusului

Bonusul se declanșează atunci când nimerești 3 simboluri scatter oriunde pe rolele 1, 3 și 5. O să primești pentru această combinație 4 rotiri gratuite, dar orice pahar standard de pe role care se potrivesc culorilor paharelor bonus vor deveni wild pe toată durata rundei bonus.

Orice aterizare a simbolurilor Golden Bonus îți va acorda o rotire gratuită și va transforma orice pahar în simbol wild. Intră aici https://jocaparat.ro/77777-ca-la-aparate-gratis-2/ ca să te bucuri de și mai multe jocuri gratuite! Capătă experiență cu ajutorul acestora și fii unul dintre cei mai buni jucători din mediul online! Îți urăm mult noroc!

Ia-ți Rotirile Gratuite